Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Matroš (2015)

Matroš (Dope)
63.1 %
 
 

Dope

    Žánr: komedie / drama / krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 115 min.
„Malcolm se opatrně protlouká životem v drsné losangeleské čtvrti, přičemž posílá přihlášky na univerzity a absolvuje přijímací pohovory. Nečekané pozvání na oslavu drogového dealera ho vrhne do podivného dobrodružství, které mu změní život.“
Malcolm je geniální podivín, který je posedlý hip-hopovou kulturou devadesátých let minulého století. Společně se svými dvěma nejlepšími přáteli hrají v punkové kapele a pro svůj zpátečnický styl se na střední škole stávají terčem posměchu. Když Malcolmovi někdo v undergroundovém tanečním klubu schová do batohu zakázané látky, jeho život se zkomplikuje. Malcolm se ze všech sil snaží dosáhnout svých snů - dostat se na Harvard, sblížit se se svou vysněnou dívkou Nakiou a nechat si proplatit své jmění v bitcoinech. Snímek Matroš od producenta Foresta Whitakera, okořeněný vynikajícím výběrem retro hitů ve stylu funky, je svěžím, vtipným a energickým dílem, které si získalo nadšené ohlasy publika na filmových festivalech v Sundance a Cannes.

Zdroj: Cinemax

režie:
Rick Famuyiwa
 
 
hraje:
Shameik Moore (Malcolm), Tony Revolori (Jib), Kiersey Clemons (Diggy), Blake Anderson (Will Sherwood), Zoë Kravitz (Nakia), Kimberly Elise (Lisa Hayesová), Allen Maldonado (Alan), Chanel Iman (Lily), Roger Guenveur Smith (Austin), Rakim Mayers (Dom (jako A$ap Rocky)), Bruce Beatty (pan Bailey), De'aundre Bonds (Stacey), Julian Brand (Mario), Quincy Brown (Jaleel), Rick Fox, Christopher Glenn, Ricky Harris (Tannehill James), Wyking Jones, Kapg (Fidel X), Josh Meyer, Mimi Michaels (recepční), Ashton Moio (Lance), Lidia Porto (Marta), Simmie Sims, LaKeith Stanfield (Bug), Vince Staples, Milton T.J. Taylor (malý Malcom), Tyga (De'Andre), Casey Veggies, Larnell Stovall (řidič (neuveden)), Ryan Stroud (barman (neuveden)), Alex Urbom, Vanéx Favors (student)
 
 
scénář:
Rick Famuyiwa
 
 
kamera:
Rachel Morrison
 
 
hudba:
Germaine Franco, George Clinton ("The Humpty Dance"), Batu Sener
 
 
kostýmy:
Patrik Milani
 
 
střih:
Lee Haugen
 
 
zvuk:
Chase Keehn, Judah Getz, Laura Wiest
 
 
mluví:
Forest Whitaker (vypravěč)
 
 
zpěv:
Kapg (skladba "Cocaina Shawty")
 
 
koproducent:
Mimi Valdes, Caron Veazey
 
 
výkonný producent:
Michael Y. Chow, Pharrell Williams
 
 
producent:
Nina Yang Bongiovi, Forest Whitaker
 
 
kaskadér:
Cale Schultz, Emmanuel Manzanares
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.