Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Soñadoras (1998) [TV seriál]

Soñadoras

Další název: The Dreamers / Rojkovia

    Žánr: telenovela
    Země: Mexiko
    Délka: 45 min., 174 dílů
Hlavní postavou příběhu je psycholožka Fernanda, která pracuje v rehabilitačním centru pro drogově závislé. Sama prochází hrozným obdobím, neboť jí zavraždili snoubence a otce trefila kulka do páteře, takže zůstal ochrnutý. Již od začátku je jasné, že drogový dealer Eugenio de la Peňa Fernandu miluje a chce ji získat za každou cenu. Avšak Fernanda se schází s Jose Luisem, který je spisovatel a učitel literatury v místní střední škole. Ač je poctivý a plný života, také on má své temné tajemství, které si nese z minulosti.

Když se Jose Luis a Fernanda do sebe zamilují, rozhodne se ze žárlivosti Eugenio muže zabít. Zjišťuje však, že je do něj zamilovaná jeho jediná dcera Jaqueline. Na druhou stranu o ni se zajímá populární Manuel.

Jednou z Jaquelininých kamarádek je romatická, avšak realistická Emilia, která touží stát se tanečnicí. Zatím chodí s Gerardem, který je zpěvákem v rokové skupině, a kterého naprosto zbožňuje. Avšak záhy vstoupí do jejího života tanečník a choreograf Enrique a zamiluje se do ní.

Další Jaquelinou kamarádkou je Lucía - je z jejich party největší snílek, ale zároveň je také nejchudší a je zamilovaná do Gerarda. Dvořit se jí bude však Beto, jehož známá Julieta se stane její nejlepší přítelkyní. Jedinou vadou Juliety je to, že se stydí za svoji chudobu. Když se setká s lékařem Carlosem, pokusí se ho využít, aby se ze své chudoby dostala. Pravou láskou však zahoří k novému studentovi Rubenu Barraisabovi. Ten ji nejprve odmítá, pak se do ní však zamiluje, ale když zjistí, že je chudá, opět ji odkopne. Později se Julietta začíná vídat s Betem. S pomocí Any se zatím z Lucíe stavá krásná žena, které neodolá ani Gerardo.  Autor: efCZa

režie:
Salvador Garcini
 
 
hraje:
Alejandra Ávalos (Fernanda Guzmanová), Arturo Peniche (José Luis Dueñas), Ariel López Padilla (Enrique Bernal), José Carlos Ruiz (Eugenio de La Peña), Aracely Arámbula (Jacqueline de la Peñaová), Michelle Vieth (Lucía), Laisha Wilkins (Emilia), Angélica Vale (Julieta), Irán Castillo (Ana), Arath de la Torre (Beto Roque), Eduardo Verástegui (Manuel), Diego Schoening (Benjamín 'El Terco'), Kuno Becker (Ruben Berraizabal), Raymundo Capetillo (Horacio), Alejandro Aragón (Dr. Carlos Muñoz), Gustavo Rojo (Alfredo, otec Fernandy), Silvia Eugenia Derbez (Rosita), Mónica Dossetti (Vanessa), Carlos Cámara (Marconi), Mike Biaggio (Adolfo), Renato Bartilotti (Gabriel), Mauricio Barcelata (German), Sergio Acosta (Ricardo), Ramón Valdés (Rodolfo), Manola Diez (Victoria), Luis Couturier (Artemio Berraizabal)
 
 
scénář:
Emilio Larrosa, Braulio Pedraza, Saúl Pérez, Alejandro Pohlenz, Pedro Pablo Quintanilla, Rocio Taboada
 
 
kamera:
Miguel Lopéz, Luis Monroy, Miguel Valdés
 
 
hudba:
Juan Carlos Marelli, Horacio Sarabia, Indira Sarabia, Salvador Zoe
 
 
kostýmy:
Martha Betancourt, Keyla Bolaños Nazario, Maribel González
 
 
střih:
Adrián Frutos, Juan Carlos Frutos, Alfredo Frutos
 
 
zvuk:
Jorge Barrios, Alejandro Caro, Carlos Hernández
 
 
masky:
Virginia Acevedo, Sulin Beltran, Angelica Epitacio, Maricarmen Garzón
 
 
umělecká spolupráce:
Ignacio Lebrija
 
 
producent:
Emilio Larrosa, Arturo Pedraza
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.