Cerven
ohodnotit

Pět nocí u Freddyho

Five Nights at Freddy’s

Žánr:
Rok:
2023
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
2.11.2023

Obsah filmu Pět nocí u Freddyho

 
Přežít pět nocí může být neskutečná dřina. Zvlášť když jste nočním hlídačem, jenž hlídá uzavřenou pizzerii, ve které straší. Legendární online hra (Five Night At Freddy´s) se stala předlohou hororu Pět nocí u Freddyho, který slibuje větší než malé množství lekaček.

V kůži Mika (Josh Hutcherson), hlavního hrdiny Pěti nocí u Freddyho, byste určitě být nechtěli. Sám pečuje o desetiletou sestru Abby a dosud se nevyrovnal s neobjasněným zmizením dalšího sourozence před více než deseti lety. Čerstvě bez práce a s perspektivou, že přijde o Abbyino opatrovnictví, přijme práci nočního hlídače v uzavřené pizzerii Freddyho Fazbeara. Na první pohled...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
CinemArt
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pět nocí u Freddyho >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

horribile_dictu
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.12.2023
Horor pre jasle a materské škôlky. Po   politizácii a elgebetizácii hororového žánru   nastupuje jeho infantilizácia, a ja sa skutočne   desím pomyslenia na to, čo ma v tomto ťažko   skúšanom filmovom odvetví ešte čaká a   neminie ... Zatiaľ čo sa kedysi dávno,   pradávno od zlovestných hororových antagonistov   vyžadovalo, aby desili, dneska tu máme   plyšákovité animatronické postavičky, ktoré   chcú byť v prvom rade hravé a zábavné ...   Jednako, ak by som si musel vybrať medzi dvomi   Zlami porovnateľnej akosti, tak by som si asi   radšej vybral Willyho kúzelný svet ... Isteže,   tiež riadna konina, no tam aspoň hral Nicolas   Cage ... A navyše u toho mlčal.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pět nocí u Freddyho (2023)Pět nocí u Freddyho (2023)Pět nocí u Freddyho (2023)Pět nocí u Freddyho (2023)
Reklama