Cerven

Komentáře uživatele romisek

romisek

romisek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Roman

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Melodie mého srdce (August Rush)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2014
K tomu filmu není co dodat.   Byl to jeden z mála filmů,   který se mi vryl pod kůži a   neměl chybu. Škoda jen, že   jsem ho viděl až dnes   poprvé ... Určitě kouknu   znovu.
Mimoni (Minions)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Nemá chybu
Ten film nemá chybu. Smál   jsem se od začátku do konce.   A příjemné na to je, že   film si na nic nehraje a jde v   prvé a poslední řadě o   pobavení diváka. Klobouk   dolů, to se autorům opravdu   povedlo.
Poslední výsadek (The Last Drop)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2006
Nejedná se, jak je již z   popisu na obalu patrné o   klasický válečný film a i   když jsem milovníkem   válečných filmů, tak i   tento film se mi líbil. A   myslím, že i herecký výkon   Karla Rodena je velice   slušný a při filmu se   člověk nenudí.
Prázdniny pana Beana (Mr. Bean's Holiday)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2015
Krásně hloupé
U filmu si člověk krásně   odpočine. U toho se nemusí   přemýšlet a je to tak   krásně hloupé, až je to   skoro dokonalé :-) Musí se   to samozřejmě brát celé s   velkou rezervou a pokud   člověk chce něco na   odpočinek, určitě to stojí   za shlédnutí.
Terapie láskou (Silver Linings Playbook)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.3.2013
5,5 minuty
5:30 minut mohl klidně trvat   tento film. Děj byl   průhledný jako čisté sklo,   bohužel. Komedii ani drama   film nevyjadřoval. Kdyby   nebylo dobrých hereckých   výkonů herců, asi bych   opustil kino po těch 5,5   minutách. Škoda.