Cerven
ohodnotit

60 sekund

Gone In 60 Seconds

Další název:
60 sekúnd (SK); Nur noch 60 Sekunden
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
10.8.2000
„Vůně vysokooktanového benzínu.“

Chyby ve filmu 60 sekund


1) posloupnost
Scéna jak Rendl Reims přijde za Swain a ona leží pod autem a cosi šroubuje. Vedle ní na zemi jsou dva klíče asi 10cm od sebe, ale v dalším záběru jsou v sobě zaklíněny a potom v dalším záběru jsou zase na svých místech.

Vložil: Obivan

2) posloupnost
Když Reims krade GT500, tak v jednom záběru urazí pravé zrcátko. V dalším scéně, když ujíždí opět policii, tak je zrcátko v pořádku.

Vložil: Kuvik

3) posloupnost
Když si boxer jede pro klíče, tak na jednom záběru si bere prodavač obálku, ale na dalším je obálka opět na svém místě.

Vložil: Kuvik

4) posloupnost
Scéna kdy Sfing rozbije Johnymu B okno u Mercedesu. V záběru je vidět, jak vrchní část okna zůstala popraskaná, ale celistvá. V dalším záběru je okno celé (detailně je to vidět, když zapaluje nádrž).

Vložil: Kuvik

5) posloupnost
Když jsou Memphis s Atleyem u Calitriho, je záběr na Memphise, jak se otáčí na Atleyeho, v dalším záběru jde však Atley tak dva metry před ním.

Vložil: Kuvik

6) posloupnost
Když velký černoch Donny a malý Fred kradou Jaguara, tak při výjezdu z garáží mají boční okénko stáhnuto jen do poloviny, ale když je přepadne chlápek s pistolí, je to okénko stáhnuté úplně.

Vložil: Kuvik

7) posloupnost
Mají dva rozdílné seznamy těch 50-ti aut. Na seznamu, který Memphis podává Donnymu je 26. jaguár, 27. jaguár, 28. lamborghini, 29. lamborghini, 30. lexus atd. Ale ve scéně, když Otto začne škrtat Ferrari, je na tabuli 26. infinitive, 27. jaguár, 28. jaguár, 29. lamborghini, 30. lexus atd.

Vložil: Kuvik

8) posloupnost
Když Kipp Raines představuje starým pardálům (Memphis, Otto, Donny a Sphinga) svou mladou partu, tak si Tumbler nasazuje 2x brýle.

Vložil: Kuvik

9) posloupnost
Závěrečná scéna - když přicházejí všichni dovnitř, plachta (pod kterou je přikryt GT 500) začíná u stěračů, ale když ji Otto Hallivell stahuje, tak plachta začíná u světel.

Vložil: Kuvik

10) posloupnost
Když Memphis zastavuje na mostě kvůli zácpě a zvedá se kamera, má auto (ze kterého je poté skokánek) skokánek ještě zvednutý nahoře. Avšak poté je záběr na Memphise, pak zase na auto, ale skokánek už je dole a tak může Memphis vyskočit.

Vložil: Kuvik

11) posloupnost
Když Reims krade GT500 je tam jeho bratr a nemá na autě zrcátko. Pak ale za 10 vteřin ho má.

Vložil: Kuvik

12) posloupnost
Úplne na konci filmu, když sa Memphis a Swain jdou provézt na GT500 a vychází z garáže, v prvním záběru nesvítí jedno brzdové svetlo, ale v dalším záběru už svítí při brždění obě světla.

Vložil: Kuvik

13) logická
Když v honičce s poldy odtrhne na GT500 špatné zrcátko, tak mu zdechne motor. Auto opět nastartuje jednou rukou, jakoby pootocením klíčku. Ale před tím když ho kradl z garáže, tak ho startoval oběma rukama pomocí nějakého šroubováku a drátu.

Vložil: Kuvik

14) logická
Když Memphis a Sway kradou auto, tak Memphis odstraní kdyt malého světlometu, vyndá žárovku a vyzkratuje elektriku. Jenže pokud světlo nesvítí, není to možné, protože plusový obvod je přerušený vypínačem.

Vložil: Kuvik

15) logická
Jak na mostě skočí Rendl po té rampě, je při dopadu jasně vidět velké poškození auta a odpadající části. Je nemožné, aby auto pokračovalo v přímém směru a nehavarovalo.

Vložil: Kuvik

16) logická
Když na začátku filmu přijde Randall "Memphis" Raines učit ty děti jezdit na motokárách, tak přijde Atley Jackson a ptá se, jestli by nemohli jít na pivo. Ale potom je vidět, že Atley pije Pepsi.

Vložil: Kuvik

17) ostatní
Při vytržení přední nápravy z Mercedesu Johnyho B, je vidět v jednom záběru utržené zadní kolo a v dalším je vpořádku. Je také vidět další lano, za který byl Mercedes přivázaný za zadek. Za předek byl přivázaný k náklaďáku, i když v záběru bylo vidět lano vzadu.

Vložil: Kuvik

18) ostatní
Když se Memphis a spol. vkradnou do policejního skladu aut, je při jedné scéně na Memphise možné vidět tabuli s rudým nápisem "GONE IN SIXTY SECONDS". Část "In sixty seconds" je méně dobře viditelná.

Vložil: Kuvik

19) ostatní
Když dá Calitri Memphisovi na šrotišti přes držku a Memphis upadne, všimněte si na zemi značky - kříž, červenou lepící páskou

Vložil: Kuvik

20) ostatní
Když Randal Memphis přijde na skvělou myšlenku, použít náklaďák na likvidaci členu nepřátelskeho gangu, Kip upne lano z náklaďáku na nápravu zadní, ale když náklaďák vyjede z parkovište, vytrhne nápravu přední!

Vložil: Kuvik




Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Gone in 60 Seconds (1974)

 Gone in 60 Seconds (1974)
Gone in 60 Seconds n
 
Žánr: akční / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: H. B. Halicki

(remake)

TV Program

ČT1 - Štěstí krále Alfonse (1996) [T...

13:05 - 14:05

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

13:30 - 13:50

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro pátera Knoxe (1992)...

13:00 - 14:20

45 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

13:30 - 14:10

15 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama