Cerven
ohodnotit

Bumerang [TV film]

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
42 minut
Premiéra v ČR:
8.1.1987
„Televizní komedie o jednom nepříliš povedeném abiturientském večírku.“

Obsah filmu Bumerang

 
POZOR, SPOILER

Vláďa přijíždí za nějakou Milenou. Dostal od ní dopis, ve kterém jej mimo jiné zve na třídní sraz gymnazistů. Když sem Vláďa přijde, je tu už rozjetá parta a všichni vzpomínají. On sám stále hledá Milenu a mezitím zjistí, že jiný spolužák zde dělá vedoucího. Když Milena přijde, vůbec se k němu zpočátku nezná. Teprve pod stolem se dají do řeči. Vláďa pak odchází a strašně si přeje, aby jej Milena přemlouvala k setrvání. Ona to neudělá, ale pak přijde ven a zde se začnou bavit. Jenže je přeruší Milenin manžel a jemu vynadá. Hned a také později. Pak večírek pomalu končí a všichni se rozcházejí do svých domovů.

Autor: Pitryx
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Československá televize, Česká televize
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bumerang >
Typ filmu: Středometrážní

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2021
Miluju nádražní putyky z osmdesátých a   devadesátých let! Setkání abiturientů v tomto   příběhu se převážně odehrává právě v   jedné z těchto zaplivaných nádražních   hospůdek. Hlavní hrdina Vláďa (Jiří   Schmitzer) sem přijíždí hlavně vyhledat   dávnou lásku, kterou mu tenkrát přebral   kamarád a svým způsobem vlastním tak bilancuje   svůj život. Pohodová a vtipná oddechovka,   zejména humorné jsou monology hlavního hrdiny,   které mě trochu připomínají vnitřní hlasy   Pepíka Abrháma z filmu Svatební cesta do   Jiljí. V malinké roličce hosta u výčepního   pultu se mihne i režisér Karel Smyczek.   Nejradši bych teď nějakou takovou nádražní   hospůdku navštívil. No jo, jenže kde ji   hledat, když všechny téměř už   vymizely....ach jo!
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.8.2013
Jednak mi vadí hlasité myšlenky hlavního   hrdiny, ale co ještě navíc, celé to nemá   kapku děje. Není se čemu zasmát, není se   čím bavit. Nuda jako hrom. Věčná škoda,   protože režie a herci jsou někdo.   201202164005/4123+++++++
Názor nezměněn.   Strašná bejkovina. Přímo kapitální.  

20180913


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama