Cerven
ohodnotit

Chinaski: Každej ví kulový

Další název:
Chinaski: Každej ví kulový
Žánr:
Rok:
2021
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
26.5.2022

Obsah filmu Chinaski: Každej ví kulový

 
Nebývale otevřený dokument Chinaski: Každej ví kulový ukazuje, že na pozadí hudebních úspěchů, vyprodaných koncertů, vydání úspěšných alb a desítek rádiových hitů, byly také deprese, hádky, rozpady přátelství nebo nutnost vyrovnat se se smrtí kapelníka Pavla Grohmana. Režie časosběrného dokumentu, který vznikal pět let, se ujal režisér Pavel Bohoněk. Hlavní aktéři Michal Malátný a František Táborský před divákem nic netají a bez obalu popisují své tehdejší pocity a rozhodnutí. Velký prostor dostali i bývalí členové Petr Rajchert, Adam Stivín, bratři Škochové, Marpo nebo Petr Kužvart. Cenné svědectví přinášejí bývalí a současní manažeři...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Pavel BohoněkPavel Bohoněk  
hraje:
 Chinaski Chinaski  
scénář:
Tereza TobiášováTereza Tobiášová  
Pavel BohoněkPavel Bohoněk  
Iva KnotkováIva Knotková  
trailer
Distributor v ČR:
Bioscop
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Chinaski: Každej ví kulový >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2023
Jak to v reálu může vypadat:-(
Nejsem skalní fanoušek Chinaski ani jejich   odpůrce, jsou mi celkem sympatičtí, ale jejich   CD nebo plakáty atd. nesbírám, na živo jsem je   viděl myslím na festivalu Benátská Noc před X   lety. Přesto velmi chválím dokument, který   doporučuji i neskalním fandům rockové hudby.   Člověk se dozví spousty věcí, které   nevěděl, netušil, jak to vše začalo, jak se   dařilo / nedařilo atd. Co asi nejvíc překvapí   je otevřenost ve smyslu toho jak se lidé v   kapele mají / měli rádi, jak to celé kolikrát   navenek funguje, ale uvnitř panuje nenávist a   špatné vztahy, musím tvůrce pochválit od   začátku vás to vtáhne a ke konci už jen   přituhuje! Zajímavé a reálné, protože v X   kapelách to chodí asi podobně jako ukázal   tento dokument, ale navenek to vůbec nevypadá -   85% - 90%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Chinaski: Každej ví kulový (2021)Chinaski: Každej ví kulový (2021)Chinaski: Každej ví kulový (2021)Chinaski: Každej ví kulový (2021)
Reklama