Cerven
ohodnotit

Cutlass

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
16 minut

Obsah filmu Cutlass

 
Když se jednoho dne přiřítí za Robin její pubertální dcera s tím, že v obchodě viděla asi tu nejlepší kytaru, která vůbec existuje a že by ji moc moc moc chtěla, matka bez většího otálení kvůli vysoké ceně odmítne. Potom si však vzpomene na dobu svého dospívání. Tehdy také něco chtěla celým svým srdcem a bylo na jejím otci, zda se její sen uskuteční či nikoliv. A nebyla to jenom nějaká kytara. Byl to Oldsmobile Cutlass z roku 1967…

Autor: mildaaxe
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Kate HudsonKate Hudson  
hraje:
Virginia MadsenVirginia Madsen.....Robin [45]   
Dakota FanningDakota Fanning.....Lacy [13]   
Kristen StewartKristen Stewart.....mladá Robin [17]   
Kurt RussellKurt Russell.....táta [56]   
Sarah RoemerSarah Roemer.....Eve [22]   
Brian HooksBrian Hooks.....Leroy, mechanik [33]   
Chevy ChaseChevy Chase.....Stan [63]   
Ethan SupleeEthan Suplee.....Bruce [31]   
Steve JonesSteve Jones.....Jonesy [51]   
Dax ShepardDax Shepard.....komparz [32]   
scénář:
Kate HudsonKate Hudson  
hudba:
Scott HardkissScott Hardkiss  
kamera:
Daniel MindelDaniel Mindel  
střih:
Trish FullerTrish Fuller  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cutlass >
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2012
Tenhle režijní debut americké herečky Kate   Hudson se docela povedl. Shlédnul jsem ho z   hlediska doplňování filmografie Kristen   Stewart. Vy, co nesnášíte Stmívání, si   myslete, co chcete, ale už v Úkrytu mi tahle   holka dokázala, že hrát umí a Twilight jsem   dosud neviděl. Díky mnoha referencím se na něj   sice nijak extra netěším, ale myslím, že   kvůli Stewartce to celkem v klidu   udýchám.
Tenhle kraťas má jednoduchou   myšlenku – „…nikdy nezapomeň, jaké je to   být dítětem.“ A na ploše šestnácti minut   nám režisérka předkládá svůj návrh. I   když někdo může namítnout, že „být   dítě“ neznamená „být rozmazlený fracek“   (což je fakt, ale rozhodně se to nevylučuje:-).   Jenže ono je to tak kouzelně natočené, že ať   už máte rádi roztomilou Dakotu Fanning nebo   dospívající Kristen Stewart, pravděpodobně se   vám to líbit bude. A komu nestačí tyhle mladé   herečky, co takhle režisérčin otčím alias   Kurt Russell? Nic? Co kočka Sarah Roemer?   Virginia Madsen? Chevy Chase? A taky Ethan Suplee   (nemůžu si pomoct, pořád v něm vidím toho   vyžraného nácka z Kultu hákového kříže,   každopádně bych tomuhle lehce dementně   působícímu herci docela přál nějakou   povedenou hlavní roli).
Takže, když to shrnu   – má to slušný scénář, povedený střih (a   díky tomu i švih), herecké obsazení, které by   mohl závidět leckterý hollywoodský megafilm,   dvě sexy herečky (jedna netypicky blonďatá,   tudíž jsem jí v první vteřině ani nepoznal)   a Hudson jako režisérka příjemně překvapila   (ale je fakt, že je to pouze kraťas, který má   trochu jiné postupy než celovečerák, ovšem s   dobrým námětem, bych se za touhle blonckou ani   nebál přijít). Fajn jednohubka.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama