Cerven
ohodnotit

Detektiv Monroe [TV film]

Class of '76

Rok:
2005
Délka:
120 minut
„Robert Carlyle v úloze detektiva inspektora Toma Monroea, který vyšetřuje sérii vražd, jejichž oběti jsou ze stejné třídy základní školy.“

Obsah filmu Detektiv Monroe

 
Robert Carlyle v roli inspektora Toma Monroea, policisty, který vyšetřuje tři různé vraždy, jejichž všechny oběti chodily do stejné školní třídy v roce 1976. V průběhu vyšetřování Monroe zachytí cosi kletbě, která má vyústit v zavraždění třiceti dvou spolužáků. Je za vraždami jeden z žáků, nebo dokonce učitelé? A kdo je záhadný třiatřicátý žák na školní fotografii?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jitush.b
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Bohužel o tomhle filmu nemůžu napsat nic   pozitivního. Pro mě to byla jedna velká nuda   obklopená zbytečným oparem mysteriozna.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2008
Kdo vraždí spolužáky z roku 1976
Zdánlivě to vypadalo jako sebevražda. Vše   alespoň tomu nasvědčovalo. Kdyby nebyl už   několikátý v pořadí. To je počátek   záhadné anglické detektivky. Mysterioznost mi v   tomto případě trochu vadila. Moc se tam   nehodila, ale proč ne. Vítejte opět ve   vražedném prostředí, kde se jezdí vlevo a   sledujete práci detektivů snažících se   přijít záhadě na kloub.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama