Cerven
ohodnotit

Gravitation

Rok:
2015
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
7.11.2015

Obsah filmu Gravitation

 
Gravitation není typický dokument. Staví na úspěchu internetových motivačních videií a v devadesáti devíti minutách tak předává divákovi hlavně energii zabalenou v příbězích sportovců, kteří to v životě neměli snadné a jejich sporty nejsou v Česku na nejvyšších příčkách popularity.

Spojuje je boj s gravitací, každý na ni má svůj vlastní recept. Po boku Libora Podmola se v něm představí nejlepší český jezdec na BMX Michael Beran, freerunneři Jim Dohnal a Tomáš Zonyga, propagátoři street...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
gravitation.cz
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Gravitation >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.3.2016
Subkultura "borců", kteří svůj   život zaměřili především na kultivaci   fyzické schránky. Nějak těmto lidem nerozumím   a mým cílem bylo přiblížit se jejich světu,   což mi dokument umožnil nad očekávání.   Skutečně komplexní a zdařile natočená sonda   do životů té hrstky z tisíců, kteří se   snaží o to vydrápat se tam, kam se těch 9   "borců" dostalo. Jediná připomínka   směřuje k faktu, že, podobně jako je tomu v   době sociálních sítí zvykem, jsou v   hledáčku kamery jen ti úspěšní, což může   podpořit některé utopistické vize, které   protagonisté vyvolávají. Jinak fakt slušná   prácička!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama