Cerven
ohodnotit

Německá vojenská vozidla

German Military Vehicles – Inc. Armoured Cars & Half Tracks

Další název:
Německá vojenská vozidla – obrněné automobily a polopásová vozidla
Rok:
2005
Délka:
54 minut

Obsah filmu Německá vojenská vozidla

 
Za I. světové války se poprvé na frontě objevily osobní, nákladní a první obrněné automobily ve větším počtu. Začalo být zřejmé, že v dalším konfliktu se jejich důležitost zmnohonásobí a že použití nové obrněné techniky bude vyžadovat úzkou součinnost těchto bojových prostředků s dopravními prostředky.

Pozornost vojenským vozidlům všech druhů věnovalo zejména Německo, které se, zejména po nástupu Hitlera k moci v roce 1933, připravovalo na novou útočnou válku s důrazem na to, že se bude jednat o válku mobilní. Nepředstavujme si ale, že Německo bylo schopné svoje divize plně motorizovat. Vždyť v německé pěší divizi v roce 1939 bylo 2000...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
CODI Art & Production Agency s.r.o
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Erkul
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.5.2011
Nemoc těchto dokumentárních filmů odhalující   vojenskou techniku Wermachtu z II.světové   války, je často chronická. Tedy opakují se   již opakované záběry. Některé jsou nelogicky   řazené a málo odborně fundované. Zbytečně   se o vojenské technice ze 2/3 filmu   připomínají historické souvislosti, postupy   vojsk a pod. Dokument se měl zabývat   především technikou a ukázat to, co je málo k   vidění, resp.záběry neokoukané. Též   úroveň dabingu byla poměrně nevyrovnaná.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama