Cerven
ohodnotit

Nezastavitelný

Unstoppable

Další název:
Runaway Train; Nezastaviteľný vlak (SK); Unstoppable - Außer Kontrolle
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
98 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nezastavitelný
POZOR! SPOILER!!

Mladík Will přichází do práce, aby šéfoval vlaku. Seznámí se s Frankem Barnesem, který bude vlak řídit. Také poznává starého strojvedoucího Judda Stewarta, který mu dá najevo, že kamarádi nebudou. Chystají se vyjet, když na jiném místě opustí jiný strojvedoucí lokomotivu, aby přehodil výhybku. Ta však zrychlí a ujede mu. A tak se vlak málem srazí s vlakem s dětmi, na přejezdu narazí do přívěsu a pak se řítí plnou rychlostí na město. Je nutno jej zastavit. Nejprve se pokusí vlak přibrzdit a při tom spustit na lokomotivu člověka. Přibrzdit to má právě Jud, jenže akce se nezdaří, brzdící lokomotiva vykolejí a on zahyne v plamenech. Will a Frank se rozhodnou že vlak zastaví sami. Se svou lokomotivou se vydají za ním. A když ani pokus o vykolejení nevyjde, vypadá to, že jedině oni mohou něco udělat.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nezastavitelný
Akční thriller režiséra Tonyho Scotta s Denzelem Wahingtonem a Chrisem Pinem v hlavních rolích dvou vlakových expertů sledujících uprchlý vlak, který převáží nebezpečné chemikálie. Sami v extra lokomotivě se snaží přivést neovladatelný vlak zpět pod jejich kontrolu dříve, než vlak vykolejí a způsobí tak katastrofu, která by mohla zničit celé město.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Nezastavitelný
Masivní lokomotiva bez obsluhy, které přezdívají Bestie, a téměř kilometr dlouhý nákladní vlak bez posádky plný toxického nákladu se řítí zběsile krajinou k hustě osídlené oblasti. Je téměř nemožné jej zastavit – vše, co se mu postaví do cesty, se vypaří. Bývalý inženýr a mladý průvodčí mají riskantní plán – čekají na Bestii na dalším vlaku ve snaze ji zastavit a zachránit tak nedaleké město před ničivou katastrofou...

Zdroj: FTV Prima


Popis / Obsah / Info k filmu Nezastavitelný
Připravte se na životní jízdu s držitelem Oscara® Denzelem Washingtonem* a Chrisem Pinem (Star Trek) v hlavních rolích nejúchvatnějšího akčního thrilleru roku! Nezastavitelný vlak plný smrtících toxických chemikálií se řítí na město a jediní dva muži ho dokážou zkrotit: zkušený inženýr (Washington) a mladý průvodčí (Pine). Tisíce lidských životů visí na vlásku, zatímco se tito obyčejní hrdinové pokouší dostihnout milion tun valícího se železa a zabránit tak katastrofě epických rozměrů. Režie filmu se ujal vizionářský režisér Tony Scott (Muž v ohni). Příběh inspirovaný aktuálními událostmi nabízí vzrušení a napětí, které je živelné, vytrvalé…NEZASTAVITELNÉ!
Bontonfilm 4.2011


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama