Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Oklahoma!

 
Televizní záznam zpracování klasického amerického muzikálu Oklahoma v provedení The Royal National Theatre z roku 1998, v hlavní roli s Hughem Jackmanem v roli kovboje Curlyho, který byl za svůj divadelní debut nominován na cenu Olivier Award. V dalších rolích je možné vidět Shulera Hensleyho (Fry), současnou brodwayskou muzikálovou hvězdu, která exceluje v představení Young Frankenstein nebo Maureen Lipman (teta Ellen), která muzikálová jeviště střídá s hereckými příležitostmi (např. Pianista) už mnoho let.
Novinkou, kterou prosadil režisér Trevor Nunn, bylo, že „snovou“ část odtančili sami zpěváci – Jackman a Gabrielle, přičemž...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Oklahoma! >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Údajně role kovboje Curlyho pomohla Jackmanovi k   získání role Wolverina v X-Menech, protože   Bryan Singer viděl zpracování Oklahomy a   především osudnou rvačku Curlyho (Jackman) s   Fryem (Hensley) a sdělil, že tak sveřepý   výraz jako měl Jackman, by měl mít i Wolverine   a proto mu dal šanci, která se oběma bohatě   vyplatila.
Samotný muzikál je dost dlouhý,   nicméně pořádně odsýpá a nejen role Curlyho   stojí za podívání. Kromě Jackmanovy nominace   na cenu Olivier Award i jeho partnerky Gabrielle.   která také obdržela nominaci, Hensley jí za   svůj výkon získal.
Ukázky z muzikálu jsou k   vidění na youtube a především snová scéna   stojí za to.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama