Cerven
ohodnotit

Padre Pio [TV film]

Další název:
Páter Pio (SK)
Země:
Rok:
2000
Délka:
200 minut, 2 díly
„O lidovém světci vyhlášeném v roce 2002 za svatého.“

Obsah filmu Padre Pio

 
Taliansky životopisný film o ľudovom svätcovi, uctievanom talianskom kapucínovi pátrovi Piovi /l887-1968/, ktorý sa stal známy na celom svete svojou zbožnosťou, pokorou, odvahou a trpezlivosťou. Jeho stigmy ho poznačili na celý, dlhý život. Vo filme je zachytený jeho všedný život v kláštore San Giovanni Rotondo. Tu ho navštevovali tisíce ľudí so svojimi ťažkosťami, hľadali u neho útechu a radu. V príbehu je zachytených veľa dramatických momentov, ktoré odrážajú i naše problémy a jeho výpovede nútia človeka zamyslieť sa a pokúsiť sa pochopiť niečo, čo sa občas nedá racionálne vysvetliť. A také boli aj jeho Kristove rany, ktoré nepochopila...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Stan.K.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Pater Pio
Ačkoliv jsem nevěřící v Boha,film mne   naprosto zaujal-a to pro svou kritiku církve-po   deseti letech je stále nadčasový-,pro velkou a   krásnou hudbu,kameru a výkony všech   představitelů-i těch menších   rolí.Doporučuji ke shldnutí,zamyšlení.
bubblinkar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Rád bych vám doporučil 2 dílný film italské   produkce Páter Pio.
Nádherná hudba, exteriéry   a veliké poslání pro život každého z nás na   této Zemi. Pokud se Vám nedaří v životě se   na chvilku zastavit...a splynout se svou duší,   anebo se opakovaně trápíte nad dosud   nevyřešenou životní situací, tak tady   určitě najdete odpověď a cestu za světlem . V   Bohu, Pravdě a Lásce.
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
RAI talianska televízia patrí podľa mňa k   najlepším. Ponúka radu dobrých filmov. A medzi   nimi je i Pio. Hlavný predstaviteľ tohto   impluzivného ale dobráckeho pátra ho zahral   veľmi dobre. Veľmi zlé sa tu pozerá na scény,   kde mu vyšetrovateľ strpčuje život, pripomína   nejakého stredovekého inkvizitora. Film je   veľmi dojímavý.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama