Cerven
ohodnotit

Papoušek a poklad

The Real Macaw

Země:
Rok:
1998
Délka:
91 minut

Obsah filmu Papoušek a poklad

 
Amazonka 1850 - piráti našli a zakopali poklad, sledoval je papoušek, který se po letech objeví v rodině patnáctiletého Sama. Samův život probíhal bezstarostně až do doby, kdy jeho dědeček, kterého má velmi rád, musel do nemocnice. Od této chvíle se musí starat o jeho papouška. Spolu s ním se vydává na dalekou cestu, při které pátrá po pokladu, jenž před stopadesáti lety ukryli piráti. Zažívá celou řadu nebezpečných dobrodružství a nakonec je jeho úsilí korunováno úspěchem.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Papoušek a poklad >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.7.2018
Rodinná komedie
Fajn filmík.Taková průměrná rodinná   komedie.Hrál zde Jamie Croft takového   kluka,který chodí do školy a má excentrického   dědečka,který vlastní mluvícího   papouška...S tím mluvícím papouškem zažívá   onen kluk různá   dobrodružství...Pěkný,příjemný a oddychový   snímek!
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.6.2012
příjemný kratký film o dobré vůli mladého   chlapce s papouškem, který bude chtít získat   poklad pro svého dědečka, který nemá   peníze.
Když jsem byl malý, měl jsem na   kazetě nahráno jenom půlku filmu, ale pak jsem   koupil DVD a snímek skoukl celý, ale bohužel s   jiným dabingem, ale to nevadí, bavil jsem se i   tak.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama