Cerven
ohodnotit

Parátko [TV hra]

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
50 minut
Premiéra v ČR:
30.8.1987
„Příběh dospívající žižkovské dívky.“

Obsah filmu Parátko

 
Hubená a nohatá třináctiletá holka, které nikdo neřekne jinak než Párátko. Moc radosti za těch třináct let nepoznala. Žije u babičky, bez mám, bez táty. Stojí sice oběma nohama na zemi, ale občas přece jen propadne touze být někým jiným při patřit někam jinam. Zatím však pokaždé včas dokázala nepodlehnout sentimentu. Moc dobře ví, že pád z větší výšky více bolí, ať už je to výška reálná nebo existuje pouze v její fantazii. Má i své starosti, i své idoly a chtěla by se jim vyrovnat. Už také poznala deprimující následky zklamání. Dokáže ledacos. Jenom nenávidět neumí. Závidět, to ano. Závidí však jen to, co ji chybí, aby mohla být...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Československá televize
 
 
Typ:
[TV hra]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Parátko >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

topipig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2022
Ludvík Ráža má určitě lepší filmy. Tohle   bylo podivný, místy až bizarní (první   menstruace, zaučení zelenáče do tajů lásky).   No nevím, celkové to na mě působilo poněkud   zvrhle. Ondra Vetchý hraje psychopata stejně   dobře jako ve snímku Dům pro dva ze stejného   roku, Lucie Matoušková jako Párátko je dobrá   jako vždy, jen je škoda Bródi, že dostal tak   málo prostoru. Hrací automaty z té doby byly   rozhodně také zvláštností. Párátko je v   podstatě psychologickým filmem o dospívání   mladé holky, která žije u babičky, rodiče se   na ni vykašlali a proto hledá někoho, kdo by ji   měl rád. Pěknou a depresivní kulisu dodávají   rozbořená místa pražské čtvrti Žižkov.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.4.2017
Jak ohodnotit film který se motá od ničeho k   ničemu, a nikam nespěje? Hezká larvička to   nezachrání, když je scénárista navalený jak   jeseter. Je mi to líto, ale skutečně mi to nic   nedalo, ani nepřineslo. Ztracenou necelou hodinu,   to ano.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Follow Your Heart

Follow Your Heart
Follow Your Heart

Naposled navštívené:
Follow Your Heart

Follow Your Heart
Follow Your Heart