Cerven
ohodnotit

Spasmo

Další název:
The Death Dealer
Země:
Rok:
1974
Délka:
94 minut

Obsah filmu Spasmo

 
Christian Bauman společně s přítelkyní Keniou objeví na pláži bezvládnou ženu. Když se probere, představí se jako Barbara. Pár ji pozve na drink, ale žena se rychle vytratí. Na pláži zůstane sklenička s nápisem "Tucania". Christian po Barbaře pátrá a zjistí, že v přístavu kotví jachta "Tucania". Na večírku na palubě potká skutečně svou blondýnku, kterou pozve do hotelu.

V hotelovém apartmá je Christian napaden mužem s pistolí. Zatímco je Barbara v ložnici, podaří se Christianovi ve rvačce útočníka zastřelit. Dvojice se rozhodne uprchnout do opuštěné přímořské vily u majáku. Christian si uvědomí, že v hotelu ztratil zlatý řetízek a vrátí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2020
Od režiséra Umberta Lenziho překvapivě dobré   giallo, i když klasických prvků tohoto   subžánru v příběhu moc není, ale k hororu   má film ještě dál. Psychologická filmová   skládačka s opět vynikající hudbou Ennia   Morriconeho diváka drží v napětí až do   konce. Christian přijde k problémům jako slepej   k houslím, aniž by si uvědomil při setkání s   krásnou blondýnkou Barbarou, jaký osud ho   čeká. Jako vždy temné pozadí příběhu se   dá pouze tušit a závěr příběhu není pro   pozorného diváka zase tak velikým   překvapením, pokud sledujete vedlejší motivy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama