Cerven
ohodnotit

Obsah filmu The Guest

 
Americký mysteriózní thriller.
Petersonovi oplakávají smrt staršího syna Caleba, který zahynul jako voják. Jednoho dne je navštíví mladík David (Dan Stevens), který tvrdí, že byl Calebovým přítelem v jednotce. Rodiče ho u sebe ubytují a brzo se stane rodinným přítelem, který má velký vliv na mladšího syna Lukea (Brendan Meyer) a sblíží se s dcerou Annou (Maika Monroe). Ta však vyslechne jeho podivný telefonát a když se v okolí začnou množit podezřelé nehody a úmrtí, rozhodne se zjistit, co je David vlastně zač.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Adam WingardAdam Wingard  
hraje:
Dan StevensDan Stevens.....David [31]   
Maika MonroeMaika Monroe.....Anna [21]   
Ethan EmbryEthan Embry.....dealer [35]   
Joel MooreJoel Moore.....Craig [36]   
Candice PattonCandice Patton.....seržant Halwayová [25]   
Lance ReddickLance Reddick.....Carver [52]   
Brendan MeyerBrendan Meyer.....Luke [19]   
Chase WilliamsonChase Williamson.....Zeke [25]   
Jesse LukenJesse Luken.....Drew [30]   
Tait FletcherTait Fletcher.....Merc [42]   
Tabatha ShaunTabatha Shaun.....Kristen   
Tina BorekTina Borek.....paní v občerstvení   
Darlene KellumDarlene Kellum.....žena v bistru   
Leland OrserLeland Orser  
Sheila KelleySheila Kelley  
scénář:
Simon BarrettSimon Barrett  
hudba:
Steve MooreSteve Moore  
kamera:
Robby BaumgartnerRobby Baumgartner  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu The Guest >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2020
Na jedno shlídnutí to ujde, ale paradoxně se mi   líbila spíš první půle, než ta druhá. Tam   sice přibylo akce i krve, ale logika šla trochu   stranou, no a závěr úplná pitomost, i tak   lehounký nadprůměr.
radegaster
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2015
Vetřelec
Začíná to jako vážně míněný thriller s   erotickým podtextem (příchod namakaného   modrookého krasavce do amerického maloměsta na   místní dívky rozhodně zapůsobí a je   zábavné to sledovat), aby se to postupně víc a   víc stávalo brakem (tajní agenti atd.) a v   závěrečné čtvrtině se to zvrtne v   nefalšovaný osmdesátkový kýč - zrcadlové   bludiště, blikající světýlka a umělá mlha   included! Jsem z toho v rozpacích, protože na   jednu stranu jsou postavy ploché, ale na druhou   stranu s nimi tvůrci umí naložit nemilosrdně   tak, aby se o ně divák bál. 55%
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2015
Kde se vzal, tu se vzal - ochránce   utlačovaných, Superman, Zorro mstitel,   válečnej magor nebo jednoduše řádný   vyhráblo? I když vypadá jako správňák, co se   o něj fakt můžete opřít, při hlasitém   žehrání na nepřízeň osudu je třeba být   obezřetný, protože za ni bude vzápětí někdo   povolán k zodpovědnosti... a že nepůjde o   žádný pošťuchování, o tom by mohla   vyprávět třeba partička teenagerů, co se po   Davidově zásahu válela po zemi jak Crazy   osmaosmdesátka v House of Blue Leaves... Tak   dejme se s Davidem na cestu pořádku a přiberme   si nadhled, vždyť trocha brutality nikoho   nezabije (pokud to nejste právě vy, kdo sundá   hlavou pár obrázků ze zdi), napínací tušení   levoty přivodí potutelný úsměv a navíc si   užijete skvělou muziku. Z Davidova čistého,   úderného stylu jsem nadprůměrně unešená a   jestli je tohle nějaká nová akční vlna, tak   se teda ráda svezu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
The Guest (2014)
Reklama