Cerven
ohodnotit

Torque: Ohnivá kola

Torque

Další název:
Zbesilosť na dvoch kolesách; Ohnivé kolesá
Rok:
2004
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
25.3.2004
„Život začíná při rychlosti nad 230 km/h…“

Obsah filmu Torque: Ohnivá kola

 
Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovy motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Joseph KahnJoseph Kahn  
hraje:
Martin HendersonMartin Henderson.....Cary Ford [29]   
Ice CubeIce Cube.....Trey Wallace [34]   
Monet MazurMonet Mazur.....Shane [28]   
Matt SchulzeMatt Schulze.....Henry James [31]   
Jay HernandezJay Hernandez.....Dalton [26]   
Will Yun LeeWill Yun Lee.....Val [33]   
Jaime PresslyJaime Pressly.....China [26]   
Adam ScottAdam Scott.....agent McPherson [31]   
Justina MachadoJustina Machado.....agentka Hendersonová [31]   
Max BeesleyMax Beesley.....Luther [33]   
Faizon LoveFaizon Love.....Sonny [35]   
Dane CookDane Cook.....Neil Luff [32]   
Christina MilianChristina Milian.....Nina [22]   
Gichi GambaGichi Gamba.....Nomo   
Nichole GaliciaNichole Galicia.....Mikisha [29]   
Fredro StarrFredro Starr.....Junior [33]   
scénář:
Matt JohnsonMatt Johnson  
hudba:
Trevor RabinTrevor Rabin  
Chad HugoChad Hugo.....soundtrack: "Lapdance" [30]   
Chrissie HyndeChrissie Hynde....."Fire and Flame" [52]   
kamera:
Peter LevyPeter Levy  
střih:
Howard E. SmithHoward E. Smith  
David BlackburnDavid Blackburn  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Warner Bros. ČR
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Torque: Ohnivá kola >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

anton7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2017
Mé hodnocení je následující - jako motorkář   a příznivec této zábavy hodnotím film   jednoznačně pozitivně, je to pohodový   oddechový zábavný film s prvky lehkého   napětí a má i děj. Snad jen celkový obrázek   lehce kazí některé nereálné scény jako   např. závěrečná honička motorek. Filmů   tohoto žánru je málo. Pro uznavače a fandy   tohoto sportu rozhodně doporučuji.
HonyJK
Hodnocení:
Přidáno: 26.11.2016
Strašný
O tomhle filmu rict, ze je Beckovy, v podstatě   nejde. Tim bychom vazne urazili všechny Beckovy   filmy. Pokud existuje hodnoceni D, tenhle film na   nej vazne aspiruje. Neuveritelna blbost.....
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Adrenalinový, rychlý a hlavně velice efektový   snímek. Komiksový vypravěčský styl realistům   nutí kroutit hlavou. Fyzikální zákony mají   zcela volno, takže se tu vskutku dějí věci   naprosto jinak nerealizovatelné. Scéna honičky   na vlaku a v něm budiž příkladem. Ale nakonec,   proč ne? Jedná se o popkornovou zábavu a to   splňuje dokonale. Trikové scény jsou na velmi   vysoké úrovni. Filmový komiks o motorkách a   frajerech na nich. Nic víc, nic míň.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Pokus o jednostpé Rychle a zběsile, je k   nevíře jak po ůspěchu nějakého filmu vyjde   na povrch spoustu, napodobenin. vůbec se mi to   nelíbilo
Reklama
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.9.2009
Pro milovniky rychlych motorek je tu urcite   paradni film.
Me to zase tak moc nebavilo.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Torque: Ohnivá kola
Dobrý akční film o motorkářích a jejich   nadupaných strojích. Film vsází hlavně na   dynamickou akci v velkých rychlostech. Je však   pravda, že některé scény na motorkách byly   až moc přehnané a vypadaly dost nereálně.   Velkým plusem je prolínání jednotlivých   motorkářských gangů, které se mezi sebou   nemají v oblibě a dělaljí si navzájem   problémy. Abych řekl pravdu, vůbec mi nebyl   sympatický gang s tou borkou s piercingi na   xichtu. Líbilo se mi, že nechyběl ani hajzl z   řad policajtů, který viděl jen zisk. Všechno   ale vyřešil Ford s pomocí Traye a jejich gangy   se nakonec i usmířily.
leva2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Co se dá hodnit na filmu kde není co hodnit. Tak   snad jen Jaime Pressly, ta je sexy. Ice Cube   tenhle tlusťoch - drsňák je trapnej a bohužel   cpou ho do všeho, alespoň můžeme tipovat kolik   přibral od posledního filmu?
Akras2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Film pro milovníky jedné stopy
Film je velmi dobře natočen, při akčních a   rychlých scénách, některé scénu jsou ovšem   trapně udělány na PC, nebo scéna s vlakem taky   trapas jak ze silničních motorek jsou náhle   endura, a nebo scéna s nejrychlejší motorkou n   a světě ve městě, ale jak se říká každý   film má své mouchy. Filmů jako je tento pro   motorkáře je, ale velmi málo, a i přes to se   mi film velmi líbí, nýbrž jsem zastáncem   jedné stopy a vše sní je mi velmi blízké.   Tudíž musím hodnotit jako asi jeden z   nejlepších novodobých filmečků pro opravdové   drsné chlapy a motorkáře. PS: hudba a jízda   mašin a ty kočičky jsou fakt   skvělé.

Vřele doporučuji každému   motorkáři!!!!
Reklama
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Neuvěřitelně pitomý akční film s trapnými   triky a hroznými herci. Film už na začátku   dává na srozuměnou, že se to tentokrát nebude   brát vážně (borec na motorce předjede dva   machry, kteří zrovna závodí ve vozech, které   byly zřejmě vypůjčeny z Rychle a zběsile).   Ale nikdo nemohl čekat co se bude dít dál. Ani   já. Najednou se přede mnou otevřel svět   motorkářů, kteří se tvaří maximálně   tvrdě (ale jelikož je film určen spíše pro   mladší publikum nevypadne z nich jediné   sprosté slovo). Mezi ně vstupuje mladík,( také   maximální drsňák) který je však později   obviněn z vraždy bratra, týpka (maximálně   drsný Ice Cube:)) z druhého motorkářského   gangu. A teď se to teprve rozjíždí. Většina   bezmozkových akčňáků by si s tímto   příběhem vystačila a možná by to stačilo i   divákům kdyby za to dostali nějaký pořádný   akční nářez. Ale akční scény jsou ještě   horší než filmové postavy. A tak ve filmu   uvidíme závody motorek, při kterých se jezdí   po střechách vlaků (fakt), ženskou bitku na   motorkách při kterých řidičky zvedají své   stroje na zadní aby se mohly předními koly   pošťuchovat (opravdu) později se dokonce v   plné rychlosti řežou a do toho udělají občas   nějaké to salto nebo jinou vychytávku (no,   nekecám) a vše korunuje konečná motorkářská   honička při které hl. hrdina a hl. záporák   jedou městem za plného provozu asi tak 400 km/h   (nedělám si srandu) a při tom do sebe ještě   řežou. No, to je asi tak všechno. Je mi jasné,   že v dnešní době se v akčních filmech na   realitu nehraje ale i tak by měli mít tvůrci   určitě meze. 3 body dávám za to, že jsem u   filmu vydržel do konce a docela se nasmál. Pokud   je vám 12-14 a Rychle a zběsile považujete za   nejlepší film všech dob bude se vám to líbit.
Nalimex
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Veľmi slabé, prakticky je to strata času to   zhliadnúť. Motorky, rýchlosť a baby... no   dobre, ale inak o ničom.
Najsmiešnejšia až   trápna bola scéna ako sa dve baby bijú s   motorkami !!! Alebo v plnej rýchlosti do seba   bodyčekujú ???
A pritom akože nespadnú.   Stoner, Rossi či Hayden sa ,,môžu červenať,,   čo dokážu títo ,,nadľudia,, na motorkách.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28657minih28657Kapitán Ron (1992) 
Captain Ron n
minih6452minih6452Divokým Kurdistánem (1965) 
Durchs wilde Kurdistan n
minih39454minih39454Domino (2005) 
Domino n
minih75250minih75250Bitva o Los Angeles (2011) [Video] 
Battle of Los Angeles n
minih163095minih163095Odříznuto (2018) 
Abgeschnitten n
minih12544minih12544Mise (1986) 
The Mission n
minih164416minih164416Uvězněna v jiném životě (2017) 
OtherLife n
minih24752minih24752Třetí rota (1931) 
Třetí rota n
minih56350minih56350Rychlejší (2010) 
Faster n
minih9033minih9033Chvění (1990) 
Tremors n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
distributordistributordistributorPlakát z distribuce
Reklama