Cerven
ohodnotit

Vymítání Molly Hartleyové

The Exorcism of Molly Hartley

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
96 minut

Obsah filmu Vymítání Molly Hartleyové

 
Molly Hartleyová už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle nadále. Její jedinou nadějí je bývalý kněz, který z ní vymýtí ďábla dřív, než bude odporná “transformace” dokončena… ale Satan má jiné plány!

Molly Hartleyová (Sarah Lindová) už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle i v tomto pokračování snímku 'The Haunting of Molly Hartley.' Šest let poté, co ukončila střední školu a zjistila, že byla její duše tajně upsána ďáblu, je Molly podezřelá z vraždy a zavřena do psychiatrické léčebny, kde svými nadpřirozenými schopnostmi vyvolá mezi personálem a pacienty velké pozdvižení. Její jedinou nadějí je bývalý kněz a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.1.2018
Horor o vymítání ďábla z mladé dívčiny   opět nepřináší nic nového, originálního.   Od doby natočení "Vymítače ďábla"   (r. William Friedkin - 1973) všechny filmy,   které se zabývají exorcismem čerpají z tohoto   díla. Opakují se stejné nebo podobné scény,   stejné efekty. Vymítání MH je ještě   kombinováno se vzpomínkami na film   "Rosemary má děťátko" (r. Roman   Polanski - 1968), které se také zabývá   stejnými pohnutkami hlavních postav. Prostě   všechno už to bylo a v tomto případě to není   ani natočeno se zvláštním napětím, naopak,   scéna příchodu Satana zpět na Zemi je hodně   odfláknutá. Otevřený konec příběhu si   nechává tradičně místo na pokračování, ale   doufám, že se tak nestane.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama