Duben
ohodnotit

Obsah filmu Životní trefa

 
Basketbalový skaut je na dně. Pak ale ve Španělsku narazí na výjimečného hráče a rozhodne se všem ukázat, že na NBA má nejen jeho objev, ale pořád ještě i on sám.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.6.2022
Další snímek Netflixu s BLM lebensbornem.   Tentokrát se sportovní tématikou o objeveném   talentu a snaze trenéra z něj něco udělat.   Ano. Už zase. A je to nadmíru nevýrazný film.   To je tak, když se chrlí snímky ohromnou   rychlostí bez povšimnutí, že je to už dávno   na úkor kvality. Hlavně tomu nepomůže typická   netflixovská propaganda jedné rasy, kde má   bilý trenér černou manželku, se kterou má   mulatku, která je navíc černější než matka.   No jasně. Trenér je podivín se svými   životními marasty snažící se vytrénovat   dalšího podivína s talentem na basketbal. Ten   je rasově také běloch. Záměr? To se později   ukáže. Jejich charakterových podivností je   tolik, že jde onen basketbal spíše do   ústraní, čímž vyznívá jen jako bohapustá   kulisa v pozadí. Vážně to má být sportovní   film? Závěrečný basketbalový zápas je ten   nejhorší, co kdy bylo k vidění. A ty   rasistické urážky černého protihráče už   jsou teprve za hranou. Obráceně to být nemohlo?   Aha, to už by rasismus skutečně byl, jak známe   z reálného života z fotbalu. Ano, takže bílá   rasa hlavní postavy je skutečně záměr. Jako   celek naprosto vyumělkovaný film postrádající   živost, nadhled, sportovní nadšení a nějaké   ponaučení. Takže nic než další zbytečný   film.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2022
PROCESOR!
Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole.   Pro všechny co závidí sportovcům jejich   prachy, že je to srandička, stačí trocha   talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho   rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne,   že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si   ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na   basket trochu malý. Film se dále snaží   ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a   kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje   nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní   sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu   nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle   nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco   víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se.   Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho   moc nečekal a příjemně mě překvapil.
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.6.2022
Basketball fajnšmekrs only aneb co udělá s   hráčem psychika. Zápletka není složitá.   Náborčí hledá hráče, najde ho, vychová ho,   vrazí do něj svoje prachy a už to vypadá, že   o všechno přijde... Klacků pod nohama hromada,   ale rodinné zázemí na jedničku. Ani jedna   soulož.
Díky dabingu Saši Rašilova máme   k dispozici suchý Sandlerovský humor a to je asi   tak jediné pozitivum filmu, protože košíkovou   a její hveždy nejsem s to oceniti. Takže   vícenéně nuda v Brně.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190665
Osobností: 698158
Fotografií: 765151
Plakátů: 377311
Obsahů a biografií: 178487

Poslední komentáře

Ze Země na Měsíc (1998) [TV mini...

Ze Země na Měsíc
Parádní hraný dokument o   dobývaní měsíce. HBO   umělo vždy udělat kvalitní   seriály, navíc ve   spolupráci s Tomem Hanksem.   Každý fanoušek kosmonautiky   musí zajásat.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Tradiční schéma pohádky   vůbec není na škodu. Dětem   se určitě bude líbit   netradiční prostředí a   příběh. Pohádka, která   moje vnoučky bavila.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Vražda v Ostrovní ulici (1933)

Vražda v Ostrovní ulici
V roce 1933 byl u nás   zvukový film stále ještě   víceméně v plenkách a   tohle je vlastně první ryze   česká filmová detektivka.   Tvůrci více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sbohem, Sabato (1970)

Sbohem, Sabato
O trochu slabší než   jednička L.V.Cleef mi tam   seděl víc,dobrodružná   honička za vozem plným   zlata,dost přestřelek,pravé   westernové   prostředí,lepší průměr.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Počátek Země Nezemě (Neverland)

Počátek Země Nezemě
Neverland

700 mil v sedle (Bite the Bullet)

700 mil v sedle
Bite the Bullet

101 dalmatinů (101 Dalmatians)

101 dalmatinů
101 Dalmatians

Zak Penn

Penn Zak

Dnes v jednom domě

Dnes v jednom domě
Dnes v jednom domě

100 sladkých holek (100 Girls)

100 sladkých holek
100 Girls

Naposled navštívené:
Počátek Země Nezemě (Neverland)

Počátek Země Nezemě
Neverland

700 mil v sedle (Bite the Bullet)

700 mil v sedle
Bite the Bullet

101 dalmatinů (101 Dalmatians)

101 dalmatinů
101 Dalmatians

Zak Penn

Penn Zak

Dnes v jednom domě

Dnes v jednom domě
Dnes v jednom domě

100 sladkých holek (100 Girls)

100 sladkých holek
100 Girls