Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Ztracená budoucnost

 
Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, která přežila, začíná boj o holý život. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po bývalé civilizaci. Obnovit lidskou rasu, aby opět dominovala Zemi, nebude jednoduché. Překážkou jsou především geneticky zmutovaná zvířata a tajemné choroby…

Zdroj: FTV Prima

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Mikael SalomonMikael Salomon  
hraje:
Sean BeanSean Bean..... Amal [51]   
Sam ClaflinSam Claflin..... Kaleb [23]   
Corey SevierCorey Sevier..... Savan [25]   
Annabelle WallisAnnabelle Wallis..... Dorel [25]   
Hannah TointonHannah Tointon..... Giselle [22]   
Jonathan PienaarJonathan Pienaar..... Gagen   
Eleanor TomlinsonEleanor Tomlinson.....Miru [18]   
Danny KeoghDanny Keogh..... Yisir [62]   
Garth BreytenbachGarth Breytenbach.....Remi   
Tertius MeintjesTertius Meintjes.....Uri   
Jessica HainesJessica Haines..... Neenah   
Bjorn SteinbachBjorn Steinbach..... Yomack [24]   
André JacobsAndré Jacobs  
Guy de LanceyGuy de Lancey  
Luthuli DlaminiLuthuli Dlamini.....Lars   
Dan HirstDan Hirst.....Rolan [35]   
scénář:
Bev DoyleBev Doyle  
Richard KurtiRichard Kurti  
Diane DuaneDiane Duane  
námět:
Jonas BauerJonas Bauer.....příběh   
hudba:
Michael Richard PlowmanMichael Richard Plowman  
Petr VcelickaPetr Vcelicka  
kamera:
Paul GilpinPaul Gilpin  
střih:
Allan LeeAllan Lee  
trailer
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ztracená budoucnost >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2019
Ale vůbec to nebylo tak špatné. Jeden z mnoha   filmů s pesimistickou předpovědí zkázy   lidstva, kterou si sami připravili. Sice nic   objevného, ale pěkní mladí lidé, sympatické   oblečky, předvídatelný děj. Co víc si přát   k odpočinkové náladě či jako doplněk k   ručním pracem? Snad jen doufat, že se tyto vize   nikdy nenaplní.
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2015
Pro ty, co milují filmové nelogičnosti,   pesimistické vyhlídky do budoucnosti lidstva,   zpustlá města, namaskované krvelačné mutanty,   nefalšované krvavé bitky, podřezávaní a   zapichování všeho druhu, přerostlé lenochody   a žlutý prášek. Pro ostatní blbost.
thejduk
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.5.2014
Tak takové filmy vidět nemusím, vypovídací   úroveň veškerá žádná, prostě ztracený   čas, to jsou opravdu zářné obrazy naší   budoucnosti. Kdo podobná díla točí a kdo je do   našich televizí kupuje. Další příklad, že   ne všechno z minulosti se dá vidět.
Omnibus
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2014
R.I.P. lenochod
Když se z vás v postapo budoucnosti stanou   neandrtálci a vy bojujete o holý život, navíc   s holou prdelí, tedy bez výdobytků civilizace,   a vydáte se na lov naklonovaného lenochoda z   pravěku, velkého jak dvoupatrový autobus   (sic!), je třeba neztratit glanc. Před lovem si   vyfénujte a nagelujte vlasy, mamutí lenochod   vám je pak bude zvědavě cuchat tlapami a   nedocvakne mu, že brzy skončí na talíři.  

Taky svou ofinou můžete frajeřit na ty   nenažrané Kromaňonce zkřížené se zombíky.   To jim rozhodí sandál a vy jim díky okamžiku   překvapení zarazíte pidlu do zad(ku) až po   kostrč, aby si přestali vyskakovat. A že jim to   šlo! Za skoky do výšky i do dálky by na   postapo olympiádě s přehledem brali zlato! A   ostatně i sříbro, bronz a pazourek! Potud   dobrý. Pak ovšem na scénu nastoupil Boromir a   celou tu apokalypsu katastrofálně pohnojil.   Utrousil „follow me“ a „believe me” a   myslel to vážně. Cože? Věřit?! Jemu,   proradnému syčákovi? (Frodo by mohl   vyprávět). Jenže Kaleb LOTRa nečetl a Dorel   byla sto let za opicema (přestože žila v   budoucnosti), ta neuměla číst vůbec, takže za   Boromirem šli jako ovce k němu domů. Tam   vylezla z hradu Boromirova stará (s ještě   lepším účesem než oni) a hned toho svého   debila zprdla na tři doby, co jí to tahá domů   za póvl. A taky prskla na Trska (synáček jak z   katalogu IKEA), že si s nimi nesmí hrát, páč   jsou nakažení a stejně brzy natáhnou brka.   Nakonec ale šla do sebe a pozvala je dál.   Dokonce pak po večerce Kalebovi (zřejmě v   rámci vzdělávání, protože Kámasútru taky   ještě nečetl) předvedli s Boromirem live-sex!   Tím mě potěšili a dožrali zároveň, protože   si před stykem zapomněli sundat bederní roušky   :-(

Ve stejnou dobu se přeživší   zbytek tlupy schovával před zombíky v jeskyni a   náčelník zodpovědně řešil, jestli se mají   napřed pomodlit a pak nechat sežrat , nebo   jestli to modlení můžou vynechat. A pak už se   to mrvilo všechno a fest, tak už jen shrnu to   nejpodstatnější: Dorel si umyla vlasy, protože   se s Kalebem chystali do města na nákupy. Savan   jel s nimi a v rozvalinách N.Y. si jako King Kong   zašplhal po mrakodrapu hojně porostlém   břečťanem, pak nechali padoucha dostatečně   se vykecat a tím se znemožnit před dcerou,   čmajznuli mu žlutý prášek a všichni si   šňupli. Následkem toho měli pocit, že   zachránili lidstvo a byli děsně happy. Na   rozdíl ode mě. Jedna hvězda za ten břečťan a   druhá za zdevastovanou knihovnu bez poloviny   střechy, to byla znepokojivá vize budoucnosti...   Ostatně, už dnes nám lidi skoro nečtou!
Reklama

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih27658minih27658Poprava (1998) 
Return to Paradise n
minih24879minih24879Lovec hlav (1976) 
L´alpagueur n
minih2819minih2819Aljaška v plamenech (1994) 
On Deadly Ground n
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih141499minih141499Tohle je náš svět (2016) 
Captain Fantastic n
minih7760minih776048 hodin v Paříži (1988) 
Frantic n
minih43612minih43612Rituál (1973) 
The Wicker Man n
minih45051minih45051Americký gangster (2007) 
The American Gangster n
minih10763minih10763Krásná mimozemšťanka (1988) 
My Stepmother Is An Alien n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ztracená budoucnost (2010) [TV film]Ztracená budoucnost (2010) [TV film]Ztracená budoucnost (2010) [TV film]Ztracená budoucnost (2010) [TV film]
Reklama