Cerven

Drew Barrymore

Rodné jméno:
Drew Blythe Barrymore
Národnost:
Věk:
49
Narození:
22.2. 1975, Culver City, Los Angeles , USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Jak začal její život - neboli Brzký život naší Star
Drew Blyth Barrymore se narodila v Culver City, Kalifornii, dcera amerického herce Johna Drewa Barrymora a matce Ildiko Jaid Barrymore(rozená Mako). Její rodiče se hned po tom se narodila rozvedli. Má nevlastmího bratra Johna Blytha Barrymora-také herec, a dvě nevlastní sestry, Blyth Dolores Barrymore, a Brahma(Jessica) Blyth Barrymore, její pradědeček John Drew Barrymore byl herec původem s Irska do US se přestěhoval v 19. století.
Drew se narodila do rodiny herců, jejich herecká kariéra se traduje téměr 200 let. Její prarodiče byly ohromní herci (John Drew Barrymore a Dolores Costello) John byl nejvíce uznávaným hercem jeho doby. Její nevlastní bratr a otec jsou také herci. Jejím kmotrem nebyl nikdo jiný než sám veliký režisér Steven Spielberg.
Její křestní jméno Drew bylo rodné jméno její prababičky, její druhé jméno Blyth je přijmení jejich celé dynastie založené jejím pradědečkem.
Vstupuje do showbysnysu
Drew začala natáčet už v 11 měsíci. Vyzkoušela si natáčet reklamu na psí žrádlo. Kde ji její psí představitel kousnul. Pruducenti se obávali toho, že by Drew začala plakat, ale ona se pouze smála a tuto práci dostala. Za její filmový debut se považuje film "Altered States"roku 1980. Rok na to dostala roli Gertie v E.T. Mimozemšťanovi, který ji proslavil. Dostala zlatý glůbus za nejlepší vedlejší roli ve filmu "Irreconcilable Differences" a to roku 1984.


Rebelka
Bezprostředně za tímto postavením hvězdy skrývala své notorické dětství, v 9 letech začala kouřit, pít alkohol a kouřit marihuanu v 10 si začala šnupat kokain ve svých 13 letech byla v border=1 align="right"> odvykací léčebně kde skončila ještě jednou a to hned ve 14. Drew později toto období sepsala v jejím životním příběhu(knize) "Ztracená holčička", kterou sepsala v roce 1990
Skoro na výsluní
Její další role byla zlá a dospívající svůdkyně ve filmu "Jedovatý břečtan", kde využila svého suxuálního symbolu, tento film v kinech naprosto propadl, ale o to se stal úspěšným v televizích a videích.Lednu roku 1995 si nahá zapózovala v časopise Playboy. Ke svým 20. narozeninám od svého kmotra Stevana Spielberga dostala to samé vydání, ale pouze bylo předělané tak aby na obálce byla Drew oblečená. Během této doby se Drew ve filmu slékla ještě 5x. Během jedné přehlídky si stoupla na stůl a odhalila se jí ňadra. Když měla další přehlídku, nechala si pro jistotu zmenšit prsa ze 35DD na 34C.
Návrat herečky
Jejím úspěšným návratem byl film z roku 1996 "Vřískot" Drew prý viděla pořádný balík. Její další velká role v tom samém roce byla ve filmu "Zbožné přání" další "Píseň pro nevěstu" v roce 2004 romantická komedie "50x a stále poprvé" a roku 2005 " Fanaticky zamilován" Také produkovala pár filmů, kde nesmí chybět film "Charlieho Andílci" rok 2000 a jeho pokračování "Charlieho Andílci: Na Plný Pecky" z roku 2003. Její další role byla v dramatu nazvaném "Kluci v mém životě" kde si střihla roli dospívající matky a její manžel byl narkoman( tento příběh je založen na skutečnosti Beverly D´Onofrio) tento film je z roku 2001. Její další role je ve filmu Richarda Kellyho "Donie Darko", kde dostala vedlejší rolo Karen Pomeroy učitelku angličtiny. Roku 2003 si zapózovala pro Maxim společne se svými přítelkyněmi a kolegyněmi z filmu Charlího Andílků(Lucy Liu a Cameron Diaz). V roce 2002 se objevila ve filmu "Milujte svého zabijáka" a to po boku Julie Roberts. 3. února roku 2004 dostala svou hvězdu na Hollywoodské promenádě slávy. Jedna z jejich posledních rolí tohoto roku byla v animované komedii"Family Guy ", kde si zahrála s Brian Griffinem, hrála nesmělou dívku Julian. Objevila se ve 4 epizodách tohoto seriálu. Mezi její poslední filmy patří "Štěstí ve hře" a "Hudbu Složil slova napsal" oba z roku 2007. Nedávno také hostovala v talkshow "Saturday Night Live" zde se poprvé objevila už ve svých 7 letech a stala se tak nejmladší ženou vůbec v této talkshow. Druhá byla Jodie Foster a ta zde byla ve svých 14. letech). Její majetek se odhaduje na 2.3 miliard. Podle Hollywoodského zpravodaje se stala roku 2006 druhou nejlépe placenou herečku. 11. dubna oznámila že se stává mluvčí a modelka kosmetiky značky CoverGirl. V květnu byla jmenovaná ambasádorem "Světového potravinového programu,Organizaci spojených národů"(WFP). K 8. březnu této organizaci darovala jeden milion amerických dolarů. V červnu roku 2007 Gucci oznámil, že se Drew stala novou tváří pro jejich kolekci klenotů.
Osobní život
Drew byla dvakrát vdaná a to za Jeremyho Thomase, kterého si vzala 20. března a rozvedli se 28. dubna 1994, jejím druhým mužem byl komik Thomas Green, kterého si vzala 7. července a 2001 a rozvedli se 25. řijna 2002. Ale Thomas rozvod podal už v prosinci 2001. Roku 2003 přiznala, že je bisexuální orientace. Momentálně randí s Justinem Longem. Doufejme že jí to vydrží.

zdroj:http://drew-barrymore.ic.cz muj web:Lukyn_N

Autor: Lukyn_N

Životopis (biografie) / Informace:
Andrew (Drew) Blythe Barrymore se narodila 22.2.1975 v Californii. Otec John Drew, matka Ildiko Jaid, oba prarodiče byli herci. Za kmotra jí byl režisér Steven Spielberg a za kmotru herečka Sophia Loren, tak se od malé Drew očekávalo, že bude kráčet v hereckých stopách. Už ve dvou letech se objevila v televizním filmu Suddenly Love, o dva roky později ve filmu Alteres States. Do širšího podvědomí se dostala ve svých sedmi letech, kdy si zahrála holčičku Gertie ve filmu E.T.mimozemšťan. Obrovský úspěch jí přinesl role ve filmu Irreconcilable Differences (1984) a Firestarter (1984).
Poté nedokázala zvládnou popularitu, chodila na večírky a v devíti detech se opíjela, v deseti začala kouřit marihuanu, a ve dvanácti přešla na kokain. Nakonec skončila v rehabilitačním centru. Touha po herectví byla větší než závislost na drogách, tak se úspěšně vyléčila. Později o svých zkušenostech napsala autobiografii Little Girl Lost. V roce 1992 si zahrála ve filmu Poison Ivy, o rok později v televizním filmu The Amy Fischer story. Následovali filmy jako jsou Pistolnice, horor Vřískot, role novinářky Josie Gellerové, která se kvůli článku vrátí na střední školu ve filmu Nepolíbená, akční komedie Charlieho andílci, kde se dočkala i neméně úspěsného pokračování, Baba na zabití,……….
Byla dvakrát dvaná. V 19 letech se provdala za herce Jeremyho Thomase, ale manželství netrvalo dlouho (1994-1995) jako i to druhé s Tomem Greenem (2001-2002).


Autor: Serpentina

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama

TV Program

ČT1 - Štěstí krále Alfonse (1996) [T...

13:05 - 14:05

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

13:30 - 13:50

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro pátera Knoxe (1992)...

13:00 - 14:20

40 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

13:30 - 14:10

10 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Drew Barrymore

Barrymore Drew

Naposled navštívené:
Drew Barrymore

Barrymore Drew