Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Pilotní díl

 
Rebeca Adler (Robing Tunney - ztvárnila Teresu Lisbon v "Mentalistovi" nebo například Veronicou Donovan v "Útěku z vězení") je učitelkou ve školce, kterou náhle z nenadání přepadne dysfatie (neschopnost mluvit), až nakonec zkolabuje. Případ, s kterým si nikdo neví rady, může vyřešit jen jediný odborník. Tím je Dr. Gregory House a jeho tým. House však případ odmítá s tím, že se nebude párat s prkotinou, jako je tohle. Až jeho nejlepší přítel, Dr. James Wilson, ho přesvědčí tím, když zalže o Rebece, že je jeho sestřenicí.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2013
Pilotní díl
Každý seriál, ještě před tím než začne,   přijde s pilotním dílem. Ten je ukázán   kritikům, producentům a úzkému spektru   diváků. Na základě reakcí se pak rozhodne,   zda bude seriál přijat a bude se pokračovat v   dalších epizodách, nebo se odsoudí hned v   počátku. Dr. House naštěstí první zkoušku   zvládl. O co tedy vlastně v tomhle díle jde? O   nic jiného, než představit hlavní hrdiny.   Těmi jsou Dr. Gregory House, vysoce inteligentní   diagnostik, který však odmítá pracovat.   Zahořklý a sarkastický má představovat   "Sherlocka Holmese", a to tím, jak   dedukuje jednotlivé diagnózy. A protože   "Holmes" měl svého věrného   parťáka, který mu vždy přinášel inspiraci,   doktora Watsona, i House má svého pobočníka.   Tím je Dr. James Wilson. Už jen jeho jméno   odkazuje na "Sherlockova" pomocníka. A   aby toho nebylo málo, Housova adresa se shoduje s   adresou již výše zmiňovaného   detektiva.
První díl se podařilo představit   na výbornou, víme co očekávat a můžeme se   těšit na jeden z nejlegendárnějších   seriálů s doktorskou tematikou...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama