Cerven
ohodnotit

Father Ted [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
25 minut, (24 epizod) / 50 min (1 epizoda)

Obsah filmu Father Ted

 
Na malém irském ostrůvku spolu žijí tři katoličtí kněží - Otec Ted, který nezkazí žádnou legraci, otec Jack, starý alkoholik předstírající hluchotu a páter Dougall, který je naprostý idiot. K povedenému trojlístku přísluší ještě hospodyně...

Seriál Father Ted je projektem známého scénáristy (i režiséra) Grahama Linehana, u nás známého především díky seriálům Black Books a Partička IT. Dočkal se tří sérií; představitel hlavní role zemřel krátce po dokončení poslední.

Autor: fingon
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Další dokonalej britskej humor. Jack Hackett   vážně nemá chybu, a možná se mi vůbec   nejvíc líbila speciální hodinová   epizoda.Další povinnost fanouškům britského   humoru.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Tak tenhle seriál si mě získal.

  Skvělý sitcom který je plný povedených   hlášek a narážek nejen na církev ale   především komických situací, které řeší   čtyři hlavní postavy občas velmi svérázným   způsobem.

Pro člověka se smyslem pro   britský humor je to jednoznačná volba.
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
… „ Oblíbený syn šel na doktora. Debilního   bratra poslali dělat kněze. – Tvůj bratr je   doktor, viď ? – Jo „ Tak z tohoto   kraťoučkého dialogu jsem usoudila, že by se mi   tenhle druh humoru mohl líbit. Spletla jsem se !   Vydržela jsem jen 6 dílů a pokračování   neplánuji.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
dopisovateldopisovateldopisovatel
Reklama