Cerven
ohodnotit

Hlava Medúzy [TV seriál]

Krev na stříbrném plátně (2020) - 7. díl

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
56 minut
„Jitka Čvančarová a Jiří Dvořák v rolích detektivů brněnské kriminálky vyšetřují smrt filmového producenta, která se stala během natáčení nového snímku Jiřího Stracha.“
 

Obsah filmu Krev na stříbrném plátně

 
Při natáčení nového filmu Jiřího Stracha umírá střelnou ranou do hlavy bohatý producent a majitel prosperujícího byznysu. Vyšetřování takového případu zavede sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) do filmařského zákulisí. Do vyšetřování se opět zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), kteří odhalují, že filmařské prostředí je plné motivů pro vraždu. Mezi tím Karinin bratr zmizel z nemocnice. Co ho vedlo k útěku z léčení?

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.2.2021
Zatím asi nejlepší díl. Má to spád,   zajímavé prostředí, zajímavé obsazení, i   vcelku vtipné, viz dosazení Jiřího Strachy do   role režiséra. Potěšila Světlana Nálepková,   a dokonce i Sara Sandeva byla slušná...herecky.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2021
Ucházející díl ze zajímavého prostředí,   nechybí lehký vtipný odér viz. angažování   Jirky co nemá Strach do pozice režiséra. Jinak   to ušlo, vraha jsem tentokrát i lidsky chápal.   Dávám 60% a uvidíme co díl závěrečný?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Krev na stříbrném plátně (2020) [TV epizoda]Krev na stříbrném plátně (2020) [TV epizoda]Krev na stříbrném plátně (2020) [TV epizoda]Krev na stříbrném plátně (2020) [TV epizoda]
Reklama