Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Letící delfín

 
sedmidílný seriál

Autor/Zdroj: /

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2013
Co si vybavuji, tak je to jediný TV seriál o   vývoji nějakého letadla. Vzhledem k tomu, že   natáčení probíhalo v roce 1989 a k následným   událostem v naší zemi, bylo uvedení odloženo.   23 let je však poměrně dlouhá doba na to, aby   ztratil vše ze svého půvabu. Po sedm dílů je   prezentován návrh, boj o konstrukci a vývoj   letadla Delfín L-29 a to na poli vývojářů.   Vše se tedy odehrává na vedoucích místech a   do dílen se nahlíží opravdu jen okrajově. S   velikým úspěchem je to dotáhnuto do zdárné   konce. Příběh je lehce okořeněn soukromým   životem hlavní postavy. A tak se tu jen jedná,   prosazuje, rozčiluje, zkrátka vyvíjí. Na   dnešní dobu je to už značně pomalé a   nezáživné, a hodně těžko už někoho   osloví. Z nostalgického hlediska se však nato   dívat dá. Jedná se o náročný, odpočinkový   seriál o tlachání pánů inženýrů jak to jde   a nejde, o problémech s motorem a co na to   Sovětský Svaz.
green-tea
Hodnocení:
Přidáno: 28.2.2013
Československý seriál, který na svou premiéru   čekal 24 let - a co se mne týká, mohl by na ni   klidně čekat i nadále. Možná jsem měla   smůlu a při náhodném nakouknutí se trefila   zrovna do jednoho jediného, pravděpodobně   erudovaného, leč pro takového technického   antitalenta jako jsem já, naprosto nezáživného   rozhovoru o kladech a záporech různých typů   letadel. Ano, L-29 Delfín bylo nejspíš dobré   éro, ovšem problémy kolem jeho vzniku a   zavedení do výroby mě nikterak neoslovují. V   řadách leteckých fandů seriál možná   zaboduje, ale já se raději zdržím jak   hlasování, tak i (pravděpodobně) dalších   pokusů o jeho sledování.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Letící delfín (1989) [TV seriál]Letící delfín (1989) [TV seriál]Letící delfín (1989) [TV seriál]Letící delfín (1989) [TV seriál]
Reklama