Cerven
ohodnotit

Okavango [TV seriál]

Okavango: The Wild Frontier

Rok:
1993
Délka:
1100 minut, 26 dílů cca 45 min

Obsah filmu Okavango

 
Advokát Jack MacKenzie, jeho temperamentní manželka Jessica a dva potomci, vzpurný teenager Kyle a malá Nealy, žijí v Los Angeles. Tam je také zastihne nečekaná zpráva - v daleké Africe umírá strýc Bill, který jim odkázal celý svůj majetek. Před rodinou se náhle otvírá možnost zcela nového života a oni ji přijímají. Odlétají do neznámé země, kde se pokoušejí pokračovat se snu starého pána - záchraně ohrožených afrických zvířat. Není to vůbec jednoduché - po příletu nacházejí farmu téměř v troskách a po jejich pozemcích pase hamižný soused JD Helms. Ale odhodlání čelit problémům tmelí rodinu dohromady, i když ani tady se třecí plochy mezi...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Okavango >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2020
Tohle je přímo prototyp klasického rodinného   seriálu. Scénáristicky je to velice prosté   ale plné pohody a hlavně nádherných afrických   exteriérů něco na způsob podstatně staršího   seriálu DAKTARI. Pro současné trendy je to asi   moc "happy" ale mělo to určitě něco   do sebe.
kvapil.zatec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2015
Okavango - Tv seriál
Tento titul jsem shlédnul kdysi v TV jako   premiéru, opakování jsem asi zmeškal. Je to   výborný seriál pro všechny věkové generace   popisující život rodiny a jeji strasti a   úsdpěchy v africké přírodě s různými   epizodami. Mým přáním by bylo vyzískat DVD   pro potřeby rodiny, vnuky a pravnuky s možností   kdykoliv si shlédnout jednotlivé epizody.   Komplet 26-ti dílů je ku prospěchu poznání,   ze života v Africe, farmaření a péči o   přírodu.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2011
Seriálek OKAVANGO jsem mívala moc ráda a   ještě radši bych si ho znovu zopákla, protože   mi všechny ty povedené příhody MacKenziovic   rodinky už hodně vyvanuly z paměti. Pohodový   rodinný film, taková africká idyla... (v   křesle u obrazovky)
;-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Okavango (1993) [TV seriál]Okavango (1993) [TV seriál]
Reklama