Cerven
ohodnotit
<< Předchozí díl 10 z 10 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Černá královna

 
Krátce po korunovaci prince Aegona přilétá princezna Rhaenys na Dračí kámen, aby informovala Rhaenyru o událostech v Králově přístavišti. Vážnost situace spustí Rhaenyře předčasné porodní bolesti.
Ser Erryk Cargyll přináší korunu krále Viseryse a skládá přísahu královně Rhaenyře, čímž se staví na opačnou stranu než jeho bratr Arryk. Daemon nelení a spěchá s přípravami na válečný stav, čemuž se chce Rhaenyra za každou cenu vyhnout. Posílá tedy své dva nejstarší syny a jejich draky s poselstvím k hlavám významných rodů.
Válka je nevyhnutelná.

Autor: beneva
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2022
Nešťastná královna
Konec první řady přinesl mnoho bolesti a už   víme, kdo a jak spustil zkázu rodu Targaryenů.   První Targaryenská válka vypukla.
Líbilo se   mi zopakování scény na mostě, kdy v prvním   případě šlo o spor Daemon versus Rhaehyra,   nyní, téměř podle stejného scénáře, avšak   s Rhaenyrou po boku Daemona.
Také druhé   paralely jsem si všimla. Zatímco před dvaceti   lery radila Rhaenyra svému otci, aby poslal   dračí jezdce na Kamenoschody, nyní totéž   radí Jacaerys Rhaenyře, ovšem ne jako   útočnou, ale mírovou misi.
První řada je   mrtva, ať žije druhá řada!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama