Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Volání mrtvých

 
Tru Daviesová je postgraduální studentka medicíny v Bostonu, kde vezme práci v místní márnici. Tam ona zjistí, že má schopnost vracet se do předchozího dne, aby dokázala pomoct lidem, kteří zemřeli nepřirozenou smrtí nebo při neblahých okolnostech. Používá tento dar nejen k záchraně lidských životů, ale také jako výpomoc při potíží, které postihují její rodinu - starší sestru Meredith, právničku a narkomanku, co se pokouší svou závislost popírat, a mladšího, nezodpovědného lenocha a gamblera, bratra Harrisona.

Autor: Yontalcar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Albertosaurus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2010
Překvapivě povedený seriál, který sází na   opravdu dobrý hlavní nápad. Je plný napětí i   vtipu. Sympatická představitelka hlavní role   Eliza Dushku a Zach Galifianakis, jako její   pomocník, se skvěle doplňují a težko věřit,   že i Jason Priestley dokáže pobavit. Lahůdka   pro všechny, kdo mají rádi cestování v čase   a řešení problémů s příčinou a následkem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Volání mrtvých (2003) [TV seriál]Volání mrtvých (2003) [TV seriál]Volání mrtvých (2003) [TV seriál]Volání mrtvých (2003) [TV seriál]
Reklama