Cerven

Komentáře uživatele monika88888888

monika88888888

monika88888888 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Captain America: Občanská válka (Captain America: Civil War)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2016
Thriller vubec nic neprozradil...
Avengers se, jak je uz znamo   rozdeli na dve skupiny. Ale   jsou to vetsinou dobri   pratele, nekolik z nich   "to hraje na dve   strany" , coz take Stark   vycte Romanovove.
Hlavni zaporak jmenem Zemo   se chce Avengers pomstit,   protoze zabili jeho rodinu,   ale udela to velmi neobvyklim   a chytrym zpusobem - chce je   rozvratit zevnitr. Pri   podepisovani Sokovijske   smlouvy (smlouva, ktera   rozvraci Avengers) vyuzije   povesti Buckyho Burnse,   prestroji se za nej a spacha   "atentat" na krale   Challa (otce Black Panthera).   Organizace, pod kterou nyni   pusobi TeamIronMan chce   Buckyho zatknout. Kapitanova   pulka se ho snazi varovat,   proto nakonec chteji zatknout   vsechny z TeamCap.
Nasleduji bytky a bla   bla...
Tony se dozvi   zamery Zema. Ke konci jede   Zemo na sibir kde nachysta   past na Steva Tonyho a   Buckyho. Mezi tim jde Tony do   veznice (kde je momentalne   vetsina Avengers) zjistit co   ma Steve za lubem. Falcon mu   to rekne pod podminkou, ze jim   pomuze sam A JAKO PRITEL   (pritom je sleduje Black   Panther, ktery se chce mstit   Buckymu).Tony vyrazi na sibir   (Black Panther je mu stale v   patach) tam se potka se Stevem   a Buckym. Zemova past vsak   zabere. Nachystal video, ktere   dokazuje, ze Bucky zabil   Tonyho rodice. Tony se zepta   Steva jestli to vedel, ten   odpovi, ze ano a rozpouta se   konecna bitva. Tony znici   Buckymu jeho ruku, Steve skoro   zabije Tonyho.
Kdyz se   Steve zveda a s Buckym odchazi   Tony mu rekne: "Ten stit   si nezaslouzis, vyrobyl ho muj   tata!" Steve stit odhodi   a i s Buckym odchazi. Pritom   Black Panther, ktery to   vsechno sledoval zatkne Zema.  
Film konci tim, ze Tony   se vrati na zakladnu Avengers.   A Steve se objevi ve vezeni.   Pravdepodobne svoje pratele   vysvobodi, ale to se ve filmu   uz neobjevuje.

Dodatecne informace:
Tony a Pepper "si   davaji pauzu".
Rhodes nezemre, ale ochrne,   to vsak Tony vyresi svou   technikou.

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:35 - 01:20

87 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Starobylé stavby

01:00 - 01:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Bod zlomu (2015)

23:15 - 01:30

107 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:00 - 02:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce