Cabin Fever: Patient Zero (2014)

Cabin Fever: Patient Zero
49.1 %
 
 

Další název: Cabin Fever 3: Patient Zero

    Žánr: horor / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 91 min.
POZOR SPOILER

Kdesi je mezi dvanácti nakaženými mrtvými nalezen jeden živý. Je umístěn do karantény. Tak se říká pokusné laboratoři. Muž je záhada, má sice onu nemoc, ale nikoli její projevy. Muž se jmenuje Porter a vlastně se stává zajatcem.

Marcus Bentley zvaný Marky přijíždí pro kamaráda Dobbse. Ten se má účastnit jeho svatby s Kate, dcerou hodně zazobaných rodičů. Dobbs s Markyho bratrem Joshem vymysleli rozloučení se svobodou, a to výlet na lodi k neobydlenému ostrovu. Ještě s nimi jede Joshovo děvče Penny, takto také bývalá milenka Marcusova.

Porter se úmyslně poraní na ruce a nakazí muže v ochranném obleku. Podle předpisů nastává dvouměsíční karanténa. A to v bunkru, kam jsou všichni vyhnáni.

Kapitán jachty mladé vysadí do malého člunu a oni sami se již dopraví na ostrov. On pro ně má nazítří přijet. Pak se Penny s Joshem potápějí a pod vodou vidí jen mrtvé ryby. Živou ani jednu. Hned po vynoření na sobě Penny pozoruje slabé načervenalé skvrny.

V laboratoři nakažený muž pozvrací krví asistentku doktora Edwardse Bridget. Ta z uzavřené kóje prchne, ale doktora tam nechává.

Josh si s Penny užívá sex, když z ní začne opadávat maso. Krve je všude jako na jatkách. Marcus s Dobbsem se vydávají do hlubin ostrova, aby našli pomoc. Najdou budovy a zůstanou uvězněni uvnitř. Najdou i bunkr a v něm skoro všechny mrtvé. Chtějí ven nouzovým východem. Josh se zatím vysílačkou dovolal Edwardsovi, který slibuje pomoc. Když však chce Josh pomoci Penny ze stanu, stane se něco strašného. Nechává ji tedy tam a vydává se k Edwardsovi sám, aniž tuší, kde to je. Všichni bloudí, každý jinde, protože i ti dva - Marcus a Dobbs jsou okolnostmi nuceni jít každý zvlášť. Když se všichni setkají, řeší nejprve osobní problémy, pak se vydají dále. Setkají se s asistentkou doktora Edwardse, a ta je ještě s jinou k němu odvede. Ale opět dochází ke konfliktům. Marcus lidi rozdělí a Josh má jít za Penn. K němu se přidává dobrovolně Bridget, protože jí může pomoci. Dobbs má hlídat Edwardse. Zbytek půjde s Porterem a tou druhou asistentkou zapnout autodesktrukci. Jenže. Bridget napadne Joshe a chce pro sebe získat člun. V tom jí brání Penny a dochází k velkému boji. Edwards zastřelí nepozorného a důvěřivého Dobbse a také prchá ke člunu. Ale zde jsou již i ti tři. Odkryjí Edwardův plán a Porter jej zastřelí. Oni tři pak odplují k jachtě. Jsou zdraví a tak se těší na břeh a mezi lidi. Nikdo z nich netuší, jak hluboce se mýlí…  Autor: Pitryx

režie:
Kaare Andrews
 
 
hraje:
Sean Astin (Porter), Currie Graham (dr. Edwards), Ryan Donowho (Dobbs), Brando Eaton (Josh), Jillian Murray (Penny), Mitch Ryan (Marcus), Solly Duran (Camila), Lydia Hearst (Bridgett), Juan 'Papo' Bancalari (pan Arias), Marie Michele Bazile (starší žena / čarodějka), Roberto Linval (Jorge), Magio Mojica (kapitán), Claudette Lali (Katia), Omar Augusto Luis (drogový dealer), Juan Burgos (řidič), Juan Colon (řidič), Jorge Kiko Loubriel (řidič), Jerson Guerrero (řidič), Jorge Manzano (řidič), Dennis Gomez (řidič), Jorge Pinedo (řidič), Amaury De Jesus (řidič), Expedito Lantigua (řidič)
 
 
scénář:
Jake Wade Wall
 
 
kamera:
Norm Li
 
 
hudba:
Kevin Riepl
 
 
kostýmy:
Gina Terc
 
 
střih:
Michael P. Mason
 
 
zvuk:
Luis Betances, Luigi Comba, Christian Dwiggins, Andres Gonzalez, Brendan Hawkins
 
 
vedoucí produkce:
Ianna Miolan Cruz
 
 
zvláštní efekty:
Evan Campbell, Gage Hubbard
 
 
koordinátor kaskadérů:
Trevor Addie
 
 
vizuální efekty:
Damian Drago, John Ross
 
 
masky:
George Frangadakis (zvláštní maskérské efekty), Andrew Freeman (zvláštní maskérské efekty), Vincent J. Guastini (zvláštní maskérské efekty), Gage Hubbard (zvláštní maskérské efekty), Josh Wasylink (zvláštní maskérské efekty), Brian Wheatley (zvláštní maskérské efekty)
 
 
asistent režie:
Daniel J. Pico (první asistent režie), Timothy Farrell (druhý asistent režie)
 
 
výkonný producent:
Jasbinder Singh Mann
 
 
producent:
Evan Astrowsky, Jaime Piña
 
 
kaskadér:
Billy Shepperd
 
 
vedoucí výroby:
Joel Sadilek
 
 
rekvizity:
Hector Dario Gutierrez
 
 
casting:
Edna Lerebours (Dominikánská republika), Chadwick Struck
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.