Duben
ohodnotit

Cabin Fever: Patient Zero

Další název:
Cabin Fever 3: Patient Zero
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
91 minut

Obsah filmu Cabin Fever: Patient Zero

 
POZOR SPOILER

Kdesi je mezi dvanácti nakaženými mrtvými nalezen jeden živý. Je umístěn do karantény. Tak se říká pokusné laboratoři. Muž je záhada, má sice onu nemoc, ale nikoli její projevy. Muž se jmenuje Porter a vlastně se stává zajatcem.

Marcus Bentley zvaný Marky přijíždí pro kamaráda Dobbse. Ten se má účastnit jeho svatby s Kate, dcerou hodně zazobaných rodičů. Dobbs s Markyho bratrem Joshem vymysleli rozloučení se svobodou, a to výlet na lodi k neobydlenému ostrovu. Ještě s nimi jede Joshovo děvče Penny, takto také bývalá milenka Marcusova.

Porter se úmyslně poraní na ruce a nakazí muže v ochranném obleku. Podle předpisů...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2018
Ty dvě linie vyprávění mne dost iritovaly.   Opět zdlouhavý úvod. Mimo laboratoře spousty   kecání o ničem. Film pokračuje i v   závěrečných titulcích, proto je třeba se   dívat opravdu až do konce. Jak hodnotit?   Zpočátku nuda, pak lepší a lepší, a souboj   Bridget a Penny nemá ve filmu obdoby. Jen škoda   že je potmě a není tak moc vidět detaily. Za   tuto řež dám dvacet, za další masky a efekty   také dvacet. A když připočtu pár plusových   drobností, tak to tu šedesátku se   zamhouřenýma očima dá.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.4.2014
Lepší než druhé pokračování, první CF jsem   neviděl, ale zas nic převratného. První půle   vícemeně nuda a o žádném hororu zde nemůže   být řeč. Druhá půle temnější a   napínavější. Nechybí několik hodně drsných   a krvavých záběrů, ale jako celek 4/10, více   dát nemohu.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2014
Po naprosto odpadní dvojce přišel třetí díl   který alespoň nedělá ostudu jedničce. Stejně   jako u předchozích dílů jsem se místy nudil a   z mé únavy mě vždycky jen probudily akční   scénky kde se nešetřilo krví. Nemohl jsem si   nevšimnout že tvůrci lehce zavadili o zombie   žánr a některé scény opravdu stály za   shlédnutí. Líbilo se mi potápění se mezi   mrtvými a rozloženými kusy ryb a souboj dvou   nakažených holek ve stanu. I přes zlepšení   doufám, že série Cabin Fever tímto dílem   končí, vždyť už je toho masožravého viru   až moc.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Cabin Fever 2 (2009)

 Cabin Fever 2 (2009)
Cabin Fever 2 n
Cabin Fever 2: Spring Fever
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ti West

(pokračování)

Cabin Fever (2002)

 Cabin Fever (2002)
Cabin Fever n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Eli Roth

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190630
Osobností: 698022
Fotografií: 764553
Plakátů: 376975
Obsahů a biografií: 178410

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10