Duben
ohodnotit

Cabin Fever: Patient Zero

Další název:
Cabin Fever 3: Patient Zero
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Cabin Fever: Patient Zero
POZOR SPOILER

Kdesi je mezi dvanácti nakaženými mrtvými nalezen jeden živý. Je umístěn do karantény. Tak se říká pokusné laboratoři. Muž je záhada, má sice onu nemoc, ale nikoli její projevy. Muž se jmenuje Porter a vlastně se stává zajatcem.

Marcus Bentley zvaný Marky přijíždí pro kamaráda Dobbse. Ten se má účastnit jeho svatby s Kate, dcerou hodně zazobaných rodičů. Dobbs s Markyho bratrem Joshem vymysleli rozloučení se svobodou, a to výlet na lodi k neobydlenému ostrovu. Ještě s nimi jede Joshovo děvče Penny, takto také bývalá milenka Marcusova.

Porter se úmyslně poraní na ruce a nakazí muže v ochranném obleku. Podle předpisů nastává dvouměsíční karanténa. A to v bunkru, kam jsou všichni vyhnáni.

Kapitán jachty mladé vysadí do malého člunu a oni sami se již dopraví na ostrov. On pro ně má nazítří přijet. Pak se Penny s Joshem potápějí a pod vodou vidí jen mrtvé ryby. Živou ani jednu. Hned po vynoření na sobě Penny pozoruje slabé načervenalé skvrny.

V laboratoři nakažený muž pozvrací krví asistentku doktora Edwardse Bridget. Ta z uzavřené kóje prchne, ale doktora tam nechává.

Josh si s Penny užívá sex, když z ní začne opadávat maso. Krve je všude jako na jatkách. Marcus s Dobbsem se vydávají do hlubin ostrova, aby našli pomoc. Najdou budovy a zůstanou uvězněni uvnitř. Najdou i bunkr a v něm skoro všechny mrtvé. Chtějí ven nouzovým východem. Josh se zatím vysílačkou dovolal Edwardsovi, který slibuje pomoc. Když však chce Josh pomoci Penny ze stanu, stane se něco strašného. Nechává ji tedy tam a vydává se k Edwardsovi sám, aniž tuší, kde to je. Všichni bloudí, každý jinde, protože i ti dva - Marcus a Dobbs jsou okolnostmi nuceni jít každý zvlášť. Když se všichni setkají, řeší nejprve osobní problémy, pak se vydají dále. Setkají se s asistentkou doktora Edwardse, a ta je ještě s jinou k němu odvede. Ale opět dochází ke konfliktům. Marcus lidi rozdělí a Josh má jít za Penn. K němu se přidává dobrovolně Bridget, protože jí může pomoci. Dobbs má hlídat Edwardse. Zbytek půjde s Porterem a tou druhou asistentkou zapnout autodesktrukci. Jenže. Bridget napadne Joshe a chce pro sebe získat člun. V tom jí brání Penny a dochází k velkému boji. Edwards zastřelí nepozorného a důvěřivého Dobbse a také prchá ke člunu. Ale zde jsou již i ti tři. Odkryjí Edwardův plán a Porter jej zastřelí. Oni tři pak odplují k jachtě. Jsou zdraví a tak se těší na břeh a mezi lidi. Nikdo z nich netuší, jak hluboce se mýlí…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Cabin Fever: Patient Zero
Čtveřice přátel z dětství se vydává na opuštěný ostrov, aby jednomu z nich udělali nezapomenutelnou rozlučku se svobodou. Krásný ostrov zrozený pro pořádnou párty se jim stane osudným. Na ostrově se kromě podivného nálezu mrtvých ryb nachází skupina vědců, kteří se snaží najít protilék na smrtící epidemii, která se blíží na lidstvo.

Třetí pokračování hororové série Cabin Fever se vrací a rovnou v dvojité dávce. Patient Zero a o něco později navazující Cabin Fever : Outbreak.
V hlavních rolích Sean Astin, Jillian Murray, Brando Eaton a další.


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Cabin Fever 2 (2009)

 Cabin Fever 2 (2009)
Cabin Fever 2 n
Cabin Fever 2: Spring Fever
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ti West

(pokračování)

Cabin Fever (2002)

 Cabin Fever (2002)
Cabin Fever n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Eli Roth

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Vše, co zůstává k vidění

11:25 - 12:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190704
Osobností: 698229
Fotografií: 765204
Plakátů: 377380
Obsahů a biografií: 178518

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10