Duben

Komentáře uživatele marci22

marci22

marci22 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 488
13 duchů (13 Ghost)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Doufám,že je toto dílo   zařazeno do žánru   horor/komedie,protože jinak   by tady bylo asi něco hodně   špatně.Již úvod dával   tušit o jaký typ filmu se   bude jednat a navíc mi to   připomínalo Krotitele   duchů,ale bohužel v trošku   nudném,naprosto nezáživném   pojetí.Jak říkám,děj je   okořeněn navíc ještě   vtípky a různými   kouzelnickými knihami a   brýlemi-skrz ně může   člověk vidět duchy a to   radši nemluvím ani o   podivném stroji   času.Dočkáme se jen pár   úmrtí a navíc jen jedno z   nich je jakžtakž   fajn.Atmosféra   žádná,herecké výkony nic   moc a jediné co zaslouží   pochvalu je ztvárnění   duchů.To na vysoké   hodnocení bohužel   nestačí...
13: Hra smrti (13 game sayawng)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Mě se to jevilo jako ostrý   průměr.Nejhnusnější byl   úkol číslo 5 a nejlepší   asi tak projetí skupiny   teenagerů na motorkách skrz   ostnatý drát.No abych to   řekl takhle,nejrychleji   odsýpala suprová půlhodinka   kde bylo krve dostatek.Jinak   příběh byl sám o sobě   zajímavý a dalo by se říci   i napínavý.A takový konec   jsem nečekal,byl naprosto bez   chyby...
2001 maniaků (2001 Maniacs)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Rozhodně dobrý horor   doplněný o černočerný   humor.Je tu hodně gore   vražd-roztrhání   konmi,proříznutí drátem.
2001 maniaků: Pole vřískotu (2001 Maniacs: Field of Screams)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2013
První maniaci byly skvěle   zvládnutým hororovým filmem   říznutým komediálními   vsuvkami,ale tentokrát je tam   toho humoru více než dost a   hororová stránka špatně   zvládnutá.Herecké výkony   raději rozebírat nebudu a   dialogy také ne.Úmrtí jsou   poměrně dobrá,ikdyž v   jedničce byly vraždící   scény o mnoho lepší.To,že   tam nehrál Robert Englund   také filmu značně   ublížilo,ale alespoň tam   zůstala skvělá Lin   Shaye.Trojka snad nebude...
2010: Moby Dick
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.9.2014
Spokojený jsem opravdu nebyl.   Film sice až tak nenudí ale   je plný nelogického   počínání a špatných   digitálních efektů. To že   velryba jaksi létá a plácá   se po souši snad nikoho ani   nepřekvapí pokud viděl   minimálně jeden creature   horror od společnosti Asylum.   Jenže tento navíc patří   mezi jejich nejhorší.
7eventy 5ive
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2013
Začátek filmu pořádně   krvavě navnadil,pak ale   nastal klídek a s ním   spojené nudné dialogy a   koukání se na přihlouplé   chování teenagerů.Když se   však děj přesunul do   velkého sídla kde se konala   párty,vše se vrátilo do   standardních hororových   slasher kolejí.Párty   skončila a do domu vchází   brutální vrah ozbrojený   sekyrou a seká všechny co mu   příjdou do cesty.Nutno   dodat,že některé vraždy   jsou natočeny fakt   pěkně,zbytek je klasika,nebo   mimo záběr.Tento film je   mnohými diváky srovnávan s   Vřískotem a celkem se tomu   ani nedivím.Některé scény   totiž legendární Vřískot   napodobují a je nejspíš   zřejmé,že si z něj tvůrci   tohoto slasheru brali   příklad.Dead Tone a.k.a.   7eventy 5ive mě však bavil o   dost víc než právě   zmíněný Vřískot a je   jedním z nejlepších   slasherů posledních   let.Mínusem je však   rozuzlení příběhu nýbrž   mi vadila účast dvou   vrahů.Nebýt takového   finále,hodnotil bych i   výše.
9 hráčů se smrtí (House of 9)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2016
Než se to pořádně rozjelo   tak jsem myslel že to vypnu,   byla to totiž nezajímavá a   nudící podívaná.   Naštěstí, se to později   celkem napravilo, došlo k   pár nic moc úmrtím a   nejvíce se mi stejně asi   líbil jen ten konec ... což   je trochu málo. Nápad to byl   dobrý, avšak hrozně   zpracovaný.
Aenigma
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.2.2009
mě se film docela líbil.film   byl mysteriozní,dobrá   vražda byla se šneky,nebo   uškrcení   sochou................
Anakonda (Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.4.2009
ucházející film,zdlouhavý   děj,jinak dobrý a kouzla   voodoo nebo co taky   ujdou.........................
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Nejspíš jeden z   nejznámějších   dobrodružných hororů s   hadem.Několikrát ho totiž   dávali v televizi.Je to   dobrý film na který byste se   měli mrknout alespon jednou.
Anakonda 4: Cesta krve (Anaconda 4: Trail of Blood)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Předem jsem si zjistil že se   nebude jednat o bůhvíjakou   pecku takže jsem vůbec nebyl   zklamán a dostal jsem   přesně to co jsem   očekával.Nikoho snad ani   nemohlo překvapit že   anakonda byla udělána   příšerně   digitálně.Herecké   osazenstvo z většiny   nesympatické,žádná   zapamatováníhodná hudba a   hloupé přestřelky.O   hereckých výkonech se   raději zmiňovat   nebudu,nýbrž se postavy   chovají děsně nelogicky a   pořád dokola se obětují   pro dobro   ostatních.Nepochopil jsem   například scénu ve které   se jde chlap vymočit ke   stromu před barák místo   toho aby si zašel na WC   uvnitř v domě.Děj filmu   však nijak extra nenudil a   rychle uběhl a obsahuje plno   směšných momentů takže se   u něj i zasmějete.Jak   říkám,jen pro zasmání...
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Tento film je fakt dobrej,ale   mě se asi více líbíla   jednička.Jinak tento film   taky doporučuji.......
Animal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Kdyby byl tento film natočen   o několik let dříve   neváhal bych a nejspíš bych   ho ohodnotil vyšším   hodnocením ale jelikož je to   novinka letošního roku   musím být trošku víc při   zemi. Film je často   srovnáván s Krvavou hostinou   což je možná pravda jenže   mě Feast bavila méně a v   Animal mi vůbec newadila   absence humoru. Děj je jinak   plný klišé, od začátku do   konce vlastně sledujeme to co   už jsme mnohokrát viděli,   někde uprostřed se objevila   celkem nudná pasáž a   většina akce se odehrávala   dejme tomu 20 minut před   koncem. Herecké osazenstvo se   hrát snažilo ze všech sil,   atmosféra spíš fungovala a   prostředí opuštěné chaty   a lesů se mi vždycky   líbilo. Co víc dodat.
Annabelle
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.10.2014
Není to vyloženě špatný   film jenže mě duchařské   horory celkově nebaví.   Nepochopil jsem tudíž proč   nešel film rovnou na DVD ale   producíruje se po kinech,   není to taková pecka jak by   se mohlo zdát. Za pozornost   stojí těch pár lekaček co   se tam najde, ikdyž je   většina z nich   předvídatelná a   nejstrašidelnější je pouze   panenka sama o sobě. Děj se   táhne jak nejdéle může a   konec mě vůbec nepřekvapil.
Arachnia: Nestvůry útočí (Arachnia)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.6.2010
Hloupý horor o obřích   pavoucích nenabízí nic   nového.Jen nelogické   chování postav,podivně   počítačově zpracované   pavouky.Tento pavoučí horor   tedy za moc nestál...
Arachnid
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Slabý film o zmutovaném   obřím pavoukovi,který rád   zamotává své oběti do   spletitých pavučin.Jak už   zmiňují předchozí   komentáře,triky nic   moc,herecké obsazení ani né   průměrné a krve by se   člověk nedořezal.Jako   nejlepší scénu bych viděl   tu se zmutovanými   klíšťaty,či co to bylo a   blonďatou herečku.
B.T.K. (Bind Torture Kill - B.T.K)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Mě tedy naštval konec a   takové místy divné   televizní zpracování.Vražd   bylo málo,ale za to byly   docela krvavé a   násilné.Rozhodně je to   zajímavý film.
Babiččin dům (Grandmother's House)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Tento film mám již několik   let na staré VHSce,ale   jelikož jsem se dnes nudil   tak jsem se na něj poprvé a   zároveň naposledy   podíval.Nechal jsem se   nalákat velkým množstvím   pozitivních komentářů   ohledně tohoto hororu a   musím říci že jsem byl   poněkud zklamán.Děj sice   nenudí a hlavní   představitelé hrají dejme   tomu dobře,ale vadily mě tam   Davidovy sny a nízký počet   obětí.Plus bych viděl v   pomerančovníkovém háji a   celém odlehlém okolí kde se   většina děje   odehrávala.Babiččině domu   věnuji pouze čistý   průměr,na víc to nevidím,   nýbrž mě takovéto   thrillery jaksi neberou.
Bazén (Swimming Pool - Der Tod feiert mit)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2009
docela dobrej film,jenom je   špatný že tam hrají i   české herečky-nic proti   nim..obě vyapdají dobře a   hrají stejně,vrah mačetou   likviduje teenageri-mohl   použít i jiné vraždící   nástroje
film jinak za   2/5
Blacula
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Výborný představitel   hororového odvětví   blaxploatace.Jedná se   vlastně o černošskou verzi   hraběte Draculy s tím   rozdílem,že mě Blacula   bavil více než jakýkoliv   film o Draculovi který jsem   viděl.Na začátku filmu je   princ Mamuwalde hostem na   hradu hraběte Draculy,kde je   kousnut do krku a proklet v   Blaculu.Později se rakev s   ním dostává do USA,kde se   probouzí a hledá čerstvou   krev.Zároveň poblázní   dívku jménem Tina,která se   podobá jeho lásce Luvě,jež   byla Draculou zabita...Děj   filmu se místy sice táhl,ale   pokousaných obětí je celkem   dost a herecké výkony   špatné nebyly.
Blood Feast
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Blood Feast vsází jednoduše   a jedině na gore efekty   které jsou na tu dobu   příliš krvavé a celkem   dobře udělány. Zbytek filmu   už tak dobrý není,   naštěstí trvá něco málo   přes hodinu takže se nuda   nedostaví, ale kdyby jen   trval o něco déle, zvolil   bych nejspíš nižší   hodnocení. Takto se jedná o   nadprůměrný film, hodnotil   jsem vzhledem k roku   natočení a body jsem filmu   naskládal hlavně za ty   vraždy. Za shlédnutí to   rozhodně stojí.
Blood Night: The Legend of Mary Hatchet
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Tak a máme tu další   teenagerovskou   vyvraždovačku,tentokrát s   pořádnou dávkou   krve.Nejlepší z celého   filmu je začátek,kdy Mary   zabije svého otce a matku,ale   pokračování v sanatoriu   také bylo dobré.Potom   nastává chvilku nuda,kdy   posloucháme přiblblé kecy   teenagerů,uvidíme nějaké   ty nahatý kočky a vše   později vyvrcholí krvavým   ohnostojem všech   zúčastněných.Ano,Mary a   její dcera vraždit umí a   dělají to chladkokrevně a   bolestivě...
Mezi   plusy tohoto filmu počítám   i použití více vražedných   nástrojů(sekyrka,krumpáč,n   ůžky),odhalené holky a   samozřejmě krvavé vraždy   ze kterých je asi nejlepší   rozpůlení hlavy a namotání   páteře a střev na   krumpáč...
Krvavá   podívaná se vším   všudy,jsem spokojen

Přibližný body   count:
1.Man-sekyrkou   rozseknutý obličej
2.Woman-nůžkama   vypíchnuté oko,sekyrka v   obličeji
3.Nurse-zlomený vaz
4.People in hospital
5.Man-utržená   hlava(off-screen)
6.Man-nalezen bez hlavy
7.Woman-nalezená bez   hlavy
8.Man-nůžkami   ucvaknutá polovina hlavy
9.Woman-nůžkama   vypíchnuté oči,nůžky   vražené do   hlavy(off-screen)
10.Man-sekyrkou useknutá   hlava
11.Man-úder   kladivem do obličeje
12.Man-zmasakrovaný(off-s   creen)
13.Man-zmasakrovaný(off-s   creen)
14.Man-useknutá   polovina hlavy
15.Woman-vytržená   páteř,střeva namotaná na   krumpáč
16.Man-krumpáč v krku
17.Man-zmasakrovaný   sekyrkou(off-screen)
18.Woman-useknutá ruka   sekyrkou,potom zabitá   off-screen
19.Man-rozbodaný   krumpáčem
20.Man-useknutá hlava   sekyrkou
21.Woman-zabitá   sekyrkou(off-screen)
Body Bags - Historky z márnice (Body Bags)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.11.2013
Já z Příběhů z márnice   až tak nadšený opravdu   nejsem.První povídka   "Benzínová pumpa"   vypadala docela nadějně,ale   nakonec se z toho stal takový   kratičký rádoby slasher o   vrahovi řádícím na   benzínce a ohrožujícím   jednu krásku.Druhá povídka   "Vlasy" mě přišla   jaksi nejslabší a   nejnudnější,dokonce mě v   ní nic nezaujalo a přišlo   mi to lehce komediální,což   byl možná účel.Poslední   povídka "Oko" mě   také nenadchla.Myslel jsem si   že na konec dají tvůrci   nějakou opravdovou nechutnou   pecku plnou krve a   vnitřností a oni z toho   udělali příběh o   implantovaném oku muži   který viděl zločiny   mrtvého vraha,jemuž oko   patřilo.No nic,za mě   rozhodně podprůměr.
Brazilský masakr (Turistas / Turistas go home)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.6.2010
Prachobyčejný dobrodružný   horor.Horor je to hlavně z   toho důvodu,že je tu pár   brutálních   vražd-vypíchnuté   oko,operace zaživa.
Cabin Fever
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2013
Na chatu uprostřed lesů   přijíždí pařit skupinka   teenagerů kteří se chovají   naprosto klasicky   teenagerovsky,takže   souloží,chlastají,hulí   trávu,střílejí po   veverkách a co hůř   pronášejí přiblbé kecy a   myslí si že to někoho   pobaví.Mě to pobavilo v   negativním slova smyslu a byl   jsem rád když se u   jednotlivých postav začaly   objevovat první příznaky   nakažení virem z   kontaminované vody.Ona   vlastně celá první půlka   filmu je jakože celkem   nezáživná,ale když se   objeví na scéně nějaká ta   krvavá scéna tak to   újde.Očekával jsem   pořádná jatka a suprové   gore scény což se   nekoná,takže to vidím na   průměr.
Cabin Fever 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.4.2014
Nijak mě neuchvátila už   jednička ale dění co nám   ukazuje druhý díl je   naprosto mimo mísu. Už   začátek a kreslené titulky   dávají tušit že se celý   film bude spíše vyvíjet   komediálním směrem, jenže   všechny ty kecy a scény   teenagerů nejsou vtipné ale   dost trapné. No, já si   myslím že dvojku   nezachrání ani krvavé   scény - film nenabízí nic   co by vás vyděsilo, ale   možná vás v některých   případech znechutí. Děj   navíc nudí a já se nemohl   dočkat konce který však   celé toto dílo totálně   pohřbil. Rozhodně   podprůměrný a zbytečný   film, když neuvidíte   neztratíte aspon drahocenný   čas.
Cabin Fever: Patient Zero
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2014
Po naprosto odpadní dvojce   přišel třetí díl který   alespoň nedělá ostudu   jedničce. Stejně jako u   předchozích dílů jsem se   místy nudil a z mé únavy   mě vždycky jen probudily   akční scénky kde se   nešetřilo krví. Nemohl jsem   si nevšimnout že tvůrci   lehce zavadili o zombie žánr   a některé scény opravdu   stály za shlédnutí. Líbilo   se mi potápění se mezi   mrtvými a rozloženými kusy   ryb a souboj dvou nakažených   holek ve stanu. I přes   zlepšení doufám, že série   Cabin Fever tímto dílem   končí, vždyť už je toho   masožravého viru až moc.
Candyman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Film natočený podle Clivea   Barkera přinesl na hororové   pole nového vraha,tentokrát   tajemného Candymana,který je   postrachem jednoho   černošského   sídliště.Podle mě se   jedná pouze o průměrný až   lehce nadprůměrný horor ve   kterém nezáleží jen na   hektolitrech krve,ale také na   dobře zpracovaném   příběhu.Prostředí   starého paneláku bylo   přijatelné a jako nejlepší   scénu považuji tu,ve které   Candyman ukázal svoje   ožraná žebra...

Body count:
1.Bernadette-vykuchaná   hákem (off-screen)
2.Dr.Burke-záda   rozříznutá hákem
3.Helen-upálená
+Trevor-vykuchaný hákem   (off screen)-zabitý   přízrakem mrtvé Helen
Candyman 2 (Candyman: Farevel To The Flesh)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Tento díl se mi líbil více   než jeho předchůdce.Je tu   více akce,vražd a děj mě   více zaujal.Vraždy nejen   přibyly,ale staly se   krvavějšími a   brutálnějšími.Pochválit   musím i flashbacky do   Candymanovi minulosti a scénu   ve které z jeho tváře   vylézají včely.Rozhodně se   jedná o nadprůměrný horor   patřící mezi to nejlepší   co v 90.letech vzniklo...

Body count:
1.Man-zabitý off screen   hákem (později ukázané   mrtvé tělo)
2.Man-záda probodnutá   hákem
3.Man-rozříznutý   hákem
4.Man-poštípaný   včelami,bodnutý hákem a   hlava proražená zdí
5.Man-rozříznutý   hákem
6.Woman-probodnutá hákem
Candyman 3 : Den smrti (Candyman III: Day if the Dead)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Pro někoho možná nejhorší   díl trilogie,pro mě   nejspíš nejlepší,ikdyž je   to s dvojkou hodně   natěsno.Opět přibylo vražd   a jejich brutalita je   srovnatelná s předchozím   dílem.Tento 3.díl jsem   viděl jako druhý v pořadí   a rozhodně mě bavil více   než jednička,která   spoléhala asi na budování   atmosféry a strachu.Trojka   také nějakou atmosféru   má,ale spíše se jedná o   vraždění,uznat musím že   předchozí díly měly   lepší dějovou linii.Líbí   se mi proto,nýbrž mi nejvíc   připomíná teen-slashery.

Body count:
1.Annie-podříznutá   hákem
2.Miguel-probodnutý   hákem
3.Lina-zabitá   včelami
4.Tamara-břicho   rozříznuté hákem
5.Policeman-hák v   ústech
6.Lidé   uctívající   Candymana-všichni zabití   hákem   (rozsekáni,pořezáni...)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10