Cerven
ohodnotit

Hurikán [Video]

Gale Force

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
93 minut
„V téhle soutěži nikdo nevyhraje.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hurikán
Americký akční film ze současnosti s katastrofickými prvky se odehrává v Los Angeles. Policie řeší případ únosu dcery starosty a s tím související předání výkupného. Má je doručit policista Sam Gereth, který postupuje vždy po svém. Náhodně vyslechne hovor únosců. Zjistí, že se s nimi starostova dcera domluvila, aby z otce vylákala velkou sumu peněz. Gerethovi se podaří vysvobodit dívku z domu, kde byla umístěna výbušnina, důkazy o její vině však spolu s budovou vyletí do povětří. Gerethovo obvinění se obrátí proti němu a je postaven mimo službu.
Geretha navštíví jeho nadřízený a nabízí mu návrat. Na oplátku po něm žádá, aby se zúčastnil televizní show. Jde o soutěž Honba za pokladem. Hlavní výhra je 10 milionů dolarů. Producent chce soutěží zvýšit sledovanost. Kromě Geretha se přihlásí také Mindy Reinová – profesionální modelka z Chicaga, John Terner – člen ochranky z Texasu, Tina Meisnová – prodavačka z Los Angeles, Philip Edwards – vysloužilý námořník, Kim Nelsnová – učitelka z New Yorku, Steven Chaney – novinář a Susan Billingsová – makléřka.

Všichni jsou vysazeni na ostrově Palm Key s batohy s pomůckami k nalezení pokladu. Producent je informuje, že najal bývalé námořníky, aby se je snažili vyřadit ze hry. Na nalezení pokladu mají šest dní. Kdo ho objeví jako první, vyhrává. Do vysílání půjdou přímé vstupy. Producent se spojí s meteorologickým centrem. Předpovídají bouři. Nic netušící soutěžící jsou vystavení nebezpečí smrti…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hurikán
Keď policajta Barretta pošlú na dovolenku, pretože sa odvážil zatknúť dcéru vysokopostaveného politika, dostane od kamaráta ponuku, zúčastniť sa na novej reality show Hon za pokladom. Netuší, že komando pirátov, ktoré vedie Jared a má jeho tímu za každú cenu prekaziť získanie pokladu, má smrtonosnejšie ciele. A navyše, k ostrovu, kde sa hra odohráva, sa blíži hurikán.


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Hurikán
Nejnovější televizní soutěž "Honba za pokladem" přilákala na malý opuštěný ostrov skupinu dobrodruhů s jediným cílem - za každou cenu získat hlavní odměnu 10 milionů dolarů. Televizní štáb sleduje dnem i nocí jejich pokus o přežití v divoké džungli i za cenu ohrožení životů ostatních soutěžících. Atraktivní soutěž se mění v boj silnějších proti slabším. Vidina zbohatnutí dává všem zapomenout na blížící se nebezpečí. Nad celou oblastí řádí ničivý hurikán a příroda si sama vybírá nejkrutější daň.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

16:20 - 17:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Život s Hitlerem

16:30 - 17:25

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

22 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama