Duben
ohodnotit

Neděle

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
35 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Neděle
Vilda je v neděli vzbuzen telefonem. Volá mu kamarád Franta, že zůstal někde u Uherského Hradiště. Jde pro auto, a v depu zjistí, že nemá papíry, vrátí se pro ně domů. Po cestě je svědkem jak soused Liška je vyhozen ženou z baráku. Vilda ho vezme do auta. Jedou ... Liška si mezitím koupí od nějakýho chlapa pár plechovek piva, výměnou za mobil. Vilda za městem zastaví, aby si něco vyfotil. V dalším městě Vilda naloží další náklad, Liška mezitím usne. Vilda přibere stopařku. Liška provokativně vystoupí,ale po pár metrech nastoupí zpátky. V jedné vesničce, kterou projíždějí, je blokne chlap s autem. Liška ho po chvíli čekání seřve a chlap couvne zpět s autem do dvora.
Vilda zastaví u motorestu, kde si dají oběd. Jedou dál, a v kopci je předjede cyklista. Vilda se nechá vyprokovovat, aby ho předjel. Když se mu to podaří, cyklista je znova předjede.
Zastaví, a Liška upozorní Vildu, že ta stopařka je podezřelá. Taky ji to při další cestě vyčte, (v motorestu ji prohledal kabelku a našel tam obsílku k soudu). V dalším městě Vilda vykládá zboží, a poprosí Lišku aby Irenu někam vzal. Tak si sednou někam na kraj lesa. Liška Ireně sebere peněženku, co vzala Vildovi. Pak ji donutí vrátit se do auta. Vilda navrhne, že se půjdou vykoupat, což zachrání situaci, aby Irena mohla vrátit peněženku. Zatímco jsou ve vodě, Liška ji chce vrátit, ale Vilda má klíče od auta u sebe. Na další cestě narazí na stejného cyklistu, dají si znovu závod. Přitom havaruje. Pak náhodou objeví peněženku u Ireny, a vyhodí ji z auta, celý zklamaný. Nehoda nebyla vážná, tak pokračují do Prahy. Tam jde Liška domů, Vilém taky, ale špatně si zabrzdí auto, a to mu sjede z kopce, a pod závěrečnými titulky zaznívá mámin hlas, který Vilémovi suše oznamuje, že si špatně zabrzdil auto.....


MAnicfilmdat volně podle filmu


Autor: Edward52

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Rédl (2018) [TV seriál]

20:10 - 21:20

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Trabantem z Austrálie do Asie

20:55 - 21:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

56 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

61 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama