Duben
ohodnotit

Nic směšného [DVD]

Nic smiesznego

Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
95 minut

Obsah filmu Nic směšného

 
Oblíbená série polských komedií Marka Koterského o životním looserovi Adamu Mialczynském neznamená jen českému divákovi dobře známý film “Den cvoka” (2002), ale rovněž jedna z předcházejících částí této volné série pod názvem “Nic směšného” (1995). Zatímco v “Dni cvoka” jsme sledovali Adama již s pěti křížky na krku jako učitele polského jazyka a literatury, zde je hlavní hrdina ve věku 40 let a jako mrtvola v márnici vzpomíná na svůj život, ve kterém se mu nic nedařilo podle představ a vždy byl ve všem až druhý. Jsme svědky jako katastrofální smůly jak v životě, tak s opačným pohlavím a v neposlední řadě rovněž v jeho “kariéře” asistenta...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[DVD]
 
 
Jazyková verze:
polská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nic směšného >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2015
Až si zvyknete na poměrně nesympatický Adamův   kukuč, uvědomíte si zásadní věc - komu   věčného smolaře, šikanovaného životem,   uvěřit, než právě Cesarymu Pazurovi?... a tak   se společně s oním nešťastníkem brodíte   protiproudem, který se sice nevyhne jistým   provařenostem, postihujícím podobně nastavené   komedie, což však hravě dorovná rázovitý   zůstatek, provázený kousavým Adamovým   sebehodnocením, takže hodně fajnových šest   hvězd s možným příhozem pro příště.
Faye
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Po otevření boxu v márnici se objeví pytel s   tělem a s visačkou č.2. ...„ Znovu druhý,   celý život pořád druhý i tady jsem byl dneska   první a cítil jsem se zase jako druhý. Kurva. I   na věčnosti budu druhý? “ A potom se Adam   Miauczynski probudí ve své posteli aby   bilancoval... „Nepotkalo mě v životě nic   směšného“ (přesný výklad je asi spíš   radostného, protože směšného toho zažil víc   než dost). Skvělé monology a osobitý humor   Koterskieho jsem si oblíbila už v Dzien Swira (a   velmi jsem ho postrádala ve "Wszyscy   jestesmy Chrystusami”) . Navíc toho smolaře   Adama musí snad většina z nás milovat, teda   pokud se mu zrovna škodolibě nesmějeme, vždyť   konečně je za blbce, v tom podivném světě, i   někdo jiný než my :-)).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama