Cerven
ohodnotit

Okamžitá spravedlnost

Instant Justice

Další název:
Marine Issue; Madrid Connection
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
97 minut
„Americký mariňák hledá v Madridu vrahy své sestry“
Popis / Obsah / Info k filmu Okamžitá spravedlnost
Četař Scott Youngblood (Michael Paré) je příslušníkem amerického námořnictva, který právě dělá bodyguarda jednomu významnému člověku. Za skvěle odvedenou práci dostává několik dní volna, které chce využít návštěvou své sestry (Tawny Kitaen). Nalézá ji však mrtvou. Rozhodnut zjistit, co se stalo, se chopí zbraně a vydává se do ulic pomstít její smrt.


Autor: videofil

Popis / Obsah / Info k filmu Okamžitá spravedlnost
Četař Scott Yougblood prošel výcvikem v elitní jednotce amerického námořnictva a nyní ho čeká odvelení do Japonska. Nejdříve se však vydává do Madridu za svou sestrou, která ho požádala o pomoc. Jeho cesta končí v márnici, kde musí identifikovat sestřino tělo. Policie považuje smrt Scottovy sestry za náhodu, ale Youngblood získává od fotografa jiné informace. Na pomstu mu zbývá 72 hodin.
Michael Paré je jedinečný herec pro akční film, kde vrahy může zachránit jedině slitování, protože muž, který se jim chce pomstít, má výcvik zabijáka. Od Youngblooda se ho stěží dočkají.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Okamžitá spravedlnost
Scott Youngblood, vyškolený elitní jednotkou amerického námořnictva, čeká na odvelení do Japonska. Záhy však mění svůj plán a odlétá do Madridu, aby zde pomohl své sestře. Přichází ale už po její smrti. Začne hledat vrahy a chce se pomstít.
Cinema 1992/11/68

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama