Cerven
ohodnotit

Pořádná rána

Ladrón que roba a ladrón

Další název:
Bandoleros; Movidas
Rok:
2007
Délka:
98 minut

Komentáře k filmu Pořádná rána

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2013
Ladrón que roba a ladrón
Remake filmu Dannyho   parťáci, tak upřímně jsem   od filmu neočekávala mnoho,   i když španělé v několika   žánrech vedou, komedie mezi   ně nepatří a proto asi   nikoho nepřekvapí, že tomu   tak není ani v případě   Pořádné rány. Banda   sympatických zlodějů,   kteří jdou po muži, který   vydělává pomocí   teleshoppingu, jistá   podobnost s Dannyho parťáky   tam je, ale ne příliš   velká, což je možná   dobře.
Hvězdy filmů   jsou pro českého diváka   spíše neznámé, protože   většina z nich působí   pouze v telenovelách a jen   hrstka z nich se dostane k   nám, a tak budete znát   především Fernanda Colunga,   kterého český divák zná   díky roli Jose Armanda v   telenovele Esmeralda.
Hlavní hrdinové jsou   velmi sympatičtí a tak se   na komedii příjemně kouká   a přesto, že se   nepřiblíží parťákům ani   zdaleka, jedná se o   příjemnou podívanou, která   neurazí a na jedno kouknutí   rozhodně je.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Secret Superstar

Secret Superstar
Secret Superstar

Naposled navštívené:
Secret Superstar

Secret Superstar
Secret Superstar