Cerven
ohodnotit

Poslušnost

Obey

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
92 minut

Obsah filmu Poslušnost

 
Na pozadí londýnských nepokojů v létě 2011 se Leon pokouší vyrovnat se svou rozvrácenou rodinou a bezútěšnými vyhlídkami. Twiggy, která žije ve squatu, se stane jeho jedinou šancí na útěk.

Devatenáctiletý Leon se vrací domů, aby se postaral o svou matku alkoholičku a přizpůsobil se dospělému životu poté, co strávil velkou část svého dospívání v pěstounské péči. Leon, frustrovaný nedostatečným vzděláním a bezútěšnou finanční situací, nakonec najde útěchu v boxerském ringu. Brzy se seznámí s krásnou rebelkou Twiggy, která squatuje v opuštěných domech, aby unikla bezcitnému bohatství své rodiny. Když v ulicích propuknou nepokoje a jeho...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Poslušnost >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2019
Přetáhnout šátek přes pusu, natáhnout kuklu   nebo kapuci přes hlavu a vyrazit do ulic   demonstrovat za občanskou nespokojenost a útlak   barevných. Bít policajty, jen tak mimochodem   vyrabovat přitom nějaký obchod s elektronikou,   ale protesty jsou v hlavě devatenáctiletého   černého hrdiny tím nejlepším, jak se   začlenit do společnosti. Přitom stíhá   sexuálně využívat jakousi přiblblou   blonďatou svazačku, která je názorově úplně   mimo, a psychicky stresovat svou mámu, která   toho má i tak co dělat sama se sebou vzhledem ke   své závislosti. Podobné příběhy jsou na   pokraji mého zájmu, ale zájem o film mě nedá,   abych se podíval i na "Poslušnost" a   byl poslušný a hlavně slušný v názoru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama