Cerven
ohodnotit

Četníci z Luhačovic [TV seriál]

Pytláci (2017) - 1. díl

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
82 minut
„Mrtvý muž na posedu pod lesem. Byla to vražda nebo sebevražda?“
 

Obsah filmu Pytláci

 
První epizoda nového seriálu přivádí dva kluky z četnické přípravky, Martina Lásku (Robert Hájek) a Zdeňka Cmírala (Martin Donutil), na služebnu v Luhačovicích. Nově jmenovaný velitel Václav Stavinoha (Robert Jašków) jim dává za vinu útěk eskortované poběhlice, a tak je okamžitě vyšle, aby sami ohledali mrtvolu pomocného hajného, která se před pár hodinami našla za městem na posedu… Můžete se tedy těšit na premiéru seriálu historických detektivek, které vám ukážou, jak vznikalo české četnictvo po první světové válce.
Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2017
Na oddělení přijdou dva kluci, kterým teče   ještě mlíko po bradě a hned musí honit   rajtovní babu, která má syfilis a zjistit kdo   zastřelil muže na posedu. U nového seriálu je   nutno si zvyknout na šišlání Pavla Zedníčka,   v roli rakušáka Hanse Gebrta...
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2017
První díl televizního seriálu splnil naprosto   mé očekávání. Upozorňuji, že nemohu   srovnávat s natahovaným seriálem Antonína   Moskalyka Četnické humoresky, který jsem   nesledoval. Oceňuji dobové reálie, herecký   výkon Pavla Zedníčka v roli odstaveného   rakouského velitele stanice, který je nyní   řadovým četníkem. Jen by mohl mluvit trochu   srozumitelněji, chvíli mi trvalo, než jsem si   zvykl. Zřejmě režijní záměr. Oba mladí   rekruti jsou sympatičtí, očekávám, že   ostatní figurky se pokračováním seriálu taky   více zviditelní. Líbí se mi nejvíce   zobrazená realita doby a humor. Těším se na   další pokračování.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pytláci (2017) [TV epizoda]Pytláci (2017) [TV epizoda]Pytláci (2017) [TV epizoda]Pytláci (2017) [TV epizoda]
Reklama