Duben
ohodnotit

They Wait

Země:
Rok:
2007
Délka:
99 minut

Komentáře k filmu They Wait

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.8.2012
They Wait
Na tenhle horor jsem narazila   díky Jaime King, kterou   znám, ale v poslední době   jí vídám ve svém   oblíbeném seriálu Hart of   Dixie a tak mě napadlo, že   jí dám šanci ve filmu.   Horor They wait má rozhodně   co nabídnout a musím říct,   že jsem byla mile   překvapená jak se film   vyvíjel, i když podobný   příběh byl k vidění   mnohokrát, tenhle měl něco   do sebe, ale bohužel to tak   docela nestačilo, aby se mohl   řadit mezi kvalitní horory.  
Film měl atmosféru   to mu nemůžu vzít, ale   přece jen, když už se tam   začalo něco dít museli jsme   si několik minut počkat,   což je v tomhle žánru   zásadní chyba. K filmu They   wait se vracet s největší   pravděpodobností nebudu, ale   stálo to za vidění, navíc   když ho srovnám s mnoha   nekvalitními horory, tak   tenhle si vede poměrně   dobře, ale jak říkám   nestačilo to.
Korbitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Vážně jsem netušil, že   démoni tak rádi pomeranče.   Film je zbytečně krátký,   nestačí vykreslit   atmosféru, která se začně   opravdu pořádně objevovat   až někdy po první hodině   filmu. Jenže film má hodinu   a čtvrt. Slabé, byť s   dobrým námětem a pointou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama