Cerven
ohodnotit

Town Without Pity

Další název:
Shocker; Stadt ohne Mitleid; Ville sans pitié
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
105 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Town Without Pity
V malém německém městečku Neustadt je šestnáctiletá Karin Steinhofová brutálně znásilněna čtyřmi opilými vojáky americké armády. Dívčin otec a starosta města rozhořčeně požadují, aby armáda vynesla trest smrti, což je možné pouze v případě, že Karin bude v procesu svědčit. Obhájce, major Steve Garrett, varuje Karinina otce, že udělá vše, co je v jeho právní moci, aby zachránil mužům život, i kdyby to znamenalo podrobit Karin krutému křížovému výslechu a zničit její pověst. Steinhof však zůstává neoblomný ve svém odhodlání pomstít se a trvá na tom, aby Karin vypovídala. Během výpovědi se Karin zhroutí a je neschopná dále svědčit. Protože nyní nelze uložit trest smrti, dostávají čtyři muži dlouhé tresty vězení. Když se Garrett chystá opustit soudní budovu, dozvídá se, že Karin spáchala sebevraždu. Garrett se straní svých kolegů i místních občanů, balí si kufřík a opouští Neustadt...

Píseň (text, hudba):

Town Without Pity - (Ned Washington, Dimitri Tiomkin)


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Town Without Pity
Koprodukční justiční drama natočené podle literární předlohy německého novináře a spisovatele Manfreda Gregora (1929-2018).

Strhující příběh odehrávající se v Německu, kde špičkový vojenský právník, major Steve Garrett (Kirk Douglas) před soudem obhajuje čtveřici amerických vojáků, kteří jsou obviněni ze znásilnění šestnáctileté německé dívky Karin Steinhoff (Christine Kaufmann). Přelíčení plné nečekaných zvratů a překvapení však nemá šťastný konec pro nikoho ze zúčastněných.


Autor: klasifikátor

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

10:20 - 11:10

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká Británie z výšky

10:35 - 11:30

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama