Duben
ohodnotit

Zabij mě něžně

Killing Me Softly

Rok:
2002
Délka:
100 minut
„Příběh o vášnivém milostném vztahu, do kterého začnou brzy nebezpečně zasahovat záhadné události z minulosti.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zabij mě něžně
Třicetiletá Američanka Alice pracuje v Londýně jako návrhářka webových stránek. Se svým pohledným přítelem Jakem žije poklidným, pohodlným životem až do chvíle, kdy se setká s okouzlujícím, tajemným Adamem Tallisem, slavným horolezcem, který se vzpamatovává z tragické smrti svých šesti kolegů. Alice opustí Jakea a vrhne se s Adamem do výstředních milostných hrátek a zanedlouho přijme jeho nabídku k sňatku. Krátce po svatbě si začíná uvědomovat, že o minulosti svého muže toho ví velmi málo. Obrátí se na ni totiž jeden novinář a žádá informaci o ženě, která obžalovala Adama ze znásilnění. Zneklidněná Alice začne pátrat po manželově minulosti. Nejprve zjistí, že jednou z obětí tragické nehody při horolezecké výpravě byla Adamova milenka a vzápětí se dozví, že měl pletku s vdanou ženou, která zmizela za záhadných okolností před několika měsíci. Přes nebezpečí, které jí možná hrozí, se Alice rozhodne vypátrat, zda je její manžel skutečně vrah nebo jen výstřední muž, pronásledovaný osudem ve svých vztazích a milostných pletkách.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zabij mě něžně
Náhodné setkání přivedlo půvabné Alici (HEATHER GRAHAMOVÁ - Z pekla) do cesty tajemného Adama (JOSEPH FIENNES - Zamilovaný Shakespeare).
Vášnivý sex mezi oběma milenci přerostl ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě Alice neví vůbec nic.

V Adamově minulosti se totiž stalo něco o čem se Alice neměla nikdy dozvědět. Jeho první žena zahynula při společném horolezeckém výstupu a nevyjasněná nehoda je Adamovou noční můrou.

A ty, jak je známo, se vrací v nepravý čas znovu zpět. Alice s Adamem jsou v líbánkách a přízrak minulosti znovu ožívá...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zabij mě něžně
Náhodné setkání přivedlo půvabné Alici do cesty tajemného Adama. Vášnivy sex mezi oběma milenci přerostl ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě Alice neví vůbec nic.

Autor/Zdroj: /DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama