Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Životní trefa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2022
PROCESOR!
Snímek celkem hezky ukazuje,   jaká je to řehole. Pro   všechny co závidí   sportovcům jejich prachy, že   je to srandička, stačí   trocha talentu a je to.   Sandler je dobrej herec a mam   ho rád. Vážná role mu   sedí a to je dobře. Ne, že   by mě komedie s ním   nebavily, ale proč si ho   zbytečně zaškatulkovat. Jen   mi přijde na basket trochu   malý. Film se dále snaží   ukázat, kolik lidí se na tom   všem podílí a kdo vlastně   tahá za nitky. Bez servítek   ukazuje nahou pravdu, že   rozhodují vždy   privilegovaní sráči, co   klub zdědili po tatíkovi a   ničemu nerozumí. Bože, jak   já nesnáším tuhle   nabubřelost, když si někdo   myslí, že je něco víc.   Čekal jsem nějaký klišé a   dočkal se. Ale nebylo ho tam   zase tolik. Od snímku jsem   toho moc nečekal a   příjemně mě překvapil.
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.6.2022
Basketball fajnšmekrs only   aneb co udělá s hráčem   psychika. Zápletka není   složitá. Náborčí hledá   hráče, najde ho, vychová   ho, vrazí do něj svoje   prachy a už to vypadá, že o   všechno přijde... Klacků   pod nohama hromada, ale   rodinné zázemí na   jedničku. Ani jedna soulož.  
Díky dabingu Saši   Rašilova máme k dispozici   suchý Sandlerovský humor a   to je asi tak jediné   pozitivum filmu, protože   košíkovou a její hveždy   nejsem s to oceniti. Takže   vícenéně nuda v Brně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.6.2022
Další snímek Netflixu s BLM   lebensbornem. Tentokrát se   sportovní tématikou o   objeveném talentu a snaze   trenéra z něj něco udělat.   Ano. Už zase. A je to   nadmíru nevýrazný film. To   je tak, když se chrlí   snímky ohromnou rychlostí   bez povšimnutí, že je to   už dávno na úkor kvality.   Hlavně tomu nepomůže   typická netflixovská   propaganda jedné rasy, kde   má bilý trenér černou   manželku, se kterou má   mulatku, která je navíc   černější než matka. No   jasně. Trenér je podivín se   svými životními marasty   snažící se vytrénovat   dalšího podivína s talentem   na basketbal. Ten je rasově   také běloch. Záměr? To se   později ukáže. Jejich   charakterových podivností je   tolik, že jde onen basketbal   spíše do ústraní, čímž   vyznívá jen jako bohapustá   kulisa v pozadí. Vážně to   má být sportovní film?   Závěrečný basketbalový   zápas je ten nejhorší, co   kdy bylo k vidění. A ty   rasistické urážky černého   protihráče už jsou teprve   za hranou. Obráceně to být   nemohlo? Aha, to už by   rasismus skutečně byl, jak   známe z reálného života z   fotbalu. Ano, takže bílá   rasa hlavní postavy je   skutečně záměr. Jako celek   naprosto vyumělkovaný film   postrádající živost,   nadhled, sportovní nadšení   a nějaké ponaučení. Takže   nic než další zbytečný   film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:40

36 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Ohrožená Amazonie

20:00 - 21:00

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:40

26 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:40

31 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178514

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Graham McTavish

McTavish Graham

Catherine Reitman

Reitman Catherine

Velká žranice (La grande bouffe; La grande abbuffata)

Velká žranice
La grande bouffe; La grande abbuffata

SĽUK

SĽUK
SĽUK

Policajt a lupič (Cops and Robbers)

Policajt a lupič
Cops and Robbers

Rhys Wakefield

Wakefield Rhys

Když draka bolí hlava

Když draka bolí hlava
Když draka bolí hlava

Jill D'Agnenica

D'Agnenica Jill

Lee Bergere

Bergere Lee

Thomas Rudnick

Rudnick Thomas

Naposled navštívené:
Graham McTavish

McTavish Graham

Catherine Reitman

Reitman Catherine

Velká žranice (La grande bouffe; La grande abbuffata)

Velká žranice
La grande bouffe; La grande abbuffata

SĽUK

SĽUK
SĽUK

Policajt a lupič (Cops and Robbers)

Policajt a lupič
Cops and Robbers

Rhys Wakefield

Wakefield Rhys

Když draka bolí hlava

Když draka bolí hlava
Když draka bolí hlava

Jill D'Agnenica

D'Agnenica Jill

Lee Bergere

Bergere Lee

Thomas Rudnick

Rudnick Thomas