Cerven

Joel Moore

Rodné jméno:
Joel David Moore
Známý jako:
Joel D. Moore
Národnost:
Věk:
46
Narození:
25.9. 1977, Portland, Oregon, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Joel David Moore se narodil a byl vychován v Portlandu, Oregonu. Vystudoval Univerzitu v Jižním Oregonu, kde získal titul Bakalář v oboru výtvarného umění a dva roky hrál na Oregonském Shakespearovském Festivalu. V roce 2000 se přestěhoval do Los Angeles a obnovil kontakty se svou agentkou z Portlandu Rachelle Ryan, která v té době byla manažerkou v L.A.

Moore začal svoji kariéru především v reklamách - účinkoval ve více než 15 mezinárodních (včetně reklam pro „eBay“, „Cingular Wireless“ nebo „Best Buy“). Natočil také mezinárodní kampaň pro divizi společnosti Siemens, XELIBRI, která získala cenu „Lion Award“. Za jedny z jeho lepších rolí jsou považovány role Owena ve snímku „Vybíjená: běž do toho na plný koule!“ nebo J.P. ve filmu „Král videoher“. Moore také účinkoval v téměř tuctu různých televizních pořadů, a to včetně: Kriminálek, „Křižovatky medicíny“, „Odpočívej v pokoji“, „Agnel“, „Providence“, „Vzkvétající město“ nebo „Bostonská střední“ a „Dr. House“. V poslední době se také velmi často objevuje v seriálu „Sběratelé kostí“ v roli postgraduálního studenta Colina Fishera.

Joelův první film, který vyšel v roce 2008, ve kterém hrál hvězdnou roli, se jmenuje „Kráska a ošklivka“. Ovšem všichni si ho zajisté zapamatujeme z role Norma Spellmana v hitu Jamese Camerona „Avatar“, kde hrál roli vědce, pokoušejícího se zachránit tamní rasu Na'vi. Je to mladý a nadějný herec, který má svou filmovou kariéru ještě před sebou.

Autor: Warrior7

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Škoda lásky (2013) [TV cyklus]

21:55 - 23:19

70 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Egypt

22:20 - 23:15

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

85 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:55 - 00:05

10 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Joel Moore

Moore Joel

Naposled navštívené:
Joel Moore

Moore Joel