Cerven
ohodnotit

Bylo, nebylo [TV seriál]

Dítě Měsíce (2012) - 7. díl (2. série)

Child of the Moon

Rok:
2012
Délka:
43 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Dítě Měsíce
Brumlovi (Lee Arenberg) s trpaslíky se povedlo dostat k diamantům, z kterých se vyrábí vílí prach a oslavují to v kavárně U babičky. Je tam i David/princ Krasoň (Joshua Dallas) s Henrym (Jared Gilmore), kteří se těší, že se tak díky prachu setkají opět se Sněhurkou (Ginnifer Goodwin) a Emou (Jennifer Morrison). Ruby/Karkulka (Meghan Ory) se však nebaví, neboť poprvé od zlomení kletby nastal čas vlka a ona si není jistá, jestli se dokáže po tolika letech bez proměny ovládat. Nechá se proto zavřít babičkou (Beverley Elliott) do mrazáku. Ráno však najde babička dveře vylomené a rozškrábané s Ruby nikde.
Ani Henry neměl klidnou noc. Opět měl svou noční můru o hořící místnosti bez oken a dveří, kde někdo je. Dokonce si z této můry odnesl i popáleninu ruky.
David mezitím s babičkou najdou Ruby spát v lese, ta si však nic nepamatuje z předešlé noci a má obavy, že někoho mohla zranit. Přitom dříve uměla ovládat vlka v sobě díky Quinnovi (Ben Hollingsworth), který ji kdysi dovedl do vlčí smečky, kde poznala i svou matku Anitu (Annabeth Gish). Rubyiny/Karkulčiny obavy se však splní a když jde šerif David řešit špatně zaparkované auto, naleznou i mrtvolu Rubyina známého Billyho (Jarod Joseph). Ruby je zhroucená, David jí však utěšuje, že neudělá stejnou chybu jako se Sněhurkou a nebude věřit, že Billyho zabila, i když je z části vlk.
Také Regina (Lana Parrilla) řeší problém a to Henryho spáleninu. Povolá Golda/Rampelníka (Robert Carlyle), aby mu pomohl. Henryho noční můry totiž jsou důsledkem spací kletby, kterou vytvořila původně pro Emmu, ale podlehl jí Henry a nyní si ho kletba pokaždé zve do mezisvěta, když spí. Gold dá Henrymu přívěsek s lektvarem, který ho má ve spánku chránit a umožní mu ovládat svůj sen.
David Ruby zavře v okovech do šerifské cely, aby před ní bylo město v bezpečí. Objeví se však Spencer/král George (Alan Dale (1)), pro kterého je David adoptivním synem a vyhrožuje mu, že ho zničí, stejně jako se o to pokoušel v pohádkovém světě. Poštve část lidí z města proti Davidovi a chtějí Ruby odvézt z cely před veřejný soud. Ruby však v cele nenajdou, neboť se jí povedlo schovat do městské knihovny k Belle (Emilie de Ravin). Belle jí však nechtěla opustit a tak se Karkulka rozhodla připoutat do řetězů Bellu a vydat se vstříc davu. V lynčování Karkulky/vlka však zabrání David a babička a všem sdělí pravdu. Že Billyho zabil Spencer, protože se chtěl pomstít Davidovi, který ho v pohádkovém světě svrhl, i když byl jen synem pastýře. Důkazy, včetně ztraceného rudého pláště Karkulky David s babičkou nalezli ve Spencerově autě a plášť tak mohli použít na proměnu vlka zpět v Ruby. Spencerovi se však ve zmatku povede utéct, a když ho Ruby s Davidem najdou u jezera, vhodí Spencer do ohně zbytky kouzelného klobouku od kloboučníka Jeffersona, které Davidovi ukradl, aby nemohl zpět vrátit Sněhurku s Emmou.
Ty zatím v pohádkovém světě pátrají po Coře (Barbara Hershey), které by mohly ukrást kouzelný prášek ze spálené portálové skříně. Aurora (Sarah Bolger) spí a opět má noční můru. Když se však vzbudí, sdělí Sněhurce a Emmě, že ve snu potkala malého chlapce, který uhasil oheň. Chlapcovo jméno bylo Henry.


Autor: Frolíček

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:40 - 15:25

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Cirkus v přírodě

14:45 - 15:40

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:40 - 15:35

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama