Cerven
ohodnotit

Chalupáři [TV seriál]

Režisér (1975) - 8. díl

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
48 minut
Premiéra v ČR:
23.12.1975
Popis / Obsah / Info k filmu Režisér
Po bouřlivém výletu v Praze, kdy to mezi Čihákovými (Vladimír Menšík, Gabriela Vránová) dost skřípalo, se Evžen Huml (Jiří Sovák) vrhne na režírování k nastudování divadelní hry a do hlavní role dosadil Aničku Čihákovou. Vše by při nastudování téměř klapalo, ale když dojde ke scéně líbání, se to jaksi zadrhne. Každý má na scénu jiný názor a pohled, proto Anička jde z náruče do náruče a každý předvádí, jak si to nejlépe představuje.

A to by nebylo na vesnici, aby se to nedoneslo k Tondovi Čihákovi, že chlapi z vesnice provádí s jeho ženou orgie. Vtrhne do místnosti a všechno zarazí. Zdá se, že je po divadle. Ale potom patří k osobám, které chtějí samy, aby se v divadle pokračovalo a nabízí se, že jednu roli by mohl i sám hrát. Jeho roli se ve scénáři předepisuje, že se z nešťastné lásky pokusí oběsit a na tom Evžen a Bohouš (Josef Kemr) začnou pracovat. Jim to nedělá žádný problém...


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Režisér
Anička Čiháková, která se v minulém dílu proměnila v atraktivní ženu, si proměnu udržuje, dbá o sebe, chodí k holiči, sluší jí to. Čihák žárlí. V Třešňové se nacvičuje divadelní hra pro dospělé. Režisérem je Bohouš. Zkouší se pilně v Evženově chalupě. Hlavní roli hraje Anička. Místní klevetnice to donesou Čihákovi, ten přistihne Aničku na zkoušce právě, když se líbala - jako postava ze hry - s Evženem. Je z toho pranice. Po vesnici se roznese zvěst, že Anička se líbala se šesti muži. Ovšem my víme, že to bylo pro zdar role. Všichni účinkující mužští si to pak doma od svých žen pořádně slíznou. Dáša Fuchsová, které se všechno donese, se urazí a řekne Evženovi a Bohoušovi, že s nimi přestává přátelit.

ZDROJ: ČT


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Horákovi (2006) [TV seriál]

13:20 - 14:10

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství britských královskýc...

13:20 - 14:05

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:35

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama