Cerven
ohodnotit

Dr. House [TV seriál]

Hůl a schopen (2006) - 2. díl (3. série)

Cane and Able

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
45 minut

Komentáře k filmu Hůl a schopen

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení:
Přidáno: 22.2.2015
Hůl a schopen
Hugh Laurie je prostě herec   všech herců. I když hrál v   nespočtech filmů, pro   každého zůstanu už jen Dr.   Gregory House, to je ta role,   která k němu prostě   patří. Také hodnocení   seriálu 83,6 % tomu   odpovídá (na konkurenční   Československé filmové   databázi ČSFD má dokonce 87   %).
V dnešním díle   se probírali mimozemšťané,   House dokonce použil   narážku na legendární   "Akta-X". Docela   zajímavá diagnóza a hlavně   zajímavé zpracování.   Docela se mi zdá, že se   úroveň seriálu zvedá,   neřeší se totiž žádné   milostné pletky jako tomu   bylo v druhé sérii, ale   Housův život, jeho   zranění, a to je o moc   lepší.
Rozhodně   House řadím mezi jedny z   nejlepších seriálů, po   herecké stránce, skvělá   muzika, prostě paráda.   Charaktery napsány také   výborně. To že se Housovi   začne vracet bolest, to jsem   tipoval hned od začátku, v   příštím díle už bude   chodit zase jedině o hůlce a   začne být i víc protivný.   A začne víc šít do   Cuddyové, už jenom pro to,   že mu zatajila jeho úspěch   s bývalým pacientem, to byla   fakt sviňárna, kterou jen   tak nenechá...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama